Beskrivning

Amici Kursbok i Italienska
av Nina Laubert, Jenny Nordström

Första upplagan.
Senast upplagan.

OBS!
Inga ljudfiler!

OBS!
Tyvärr finns det inga ljudfiler.
Dem ligger bakom en försäljningväg där bara företag som skolor kan köpa upp digitala rättigheter för dessa hörövningar.

Bokus och Liber fortsätter dock att sälja sina kursböcker till privatpersoner, för vad jag förstår, utan möjlighet till alla ljudfilerna.

Defekt:
Första sidan i boken innehöll personliga nedtecknade uppgifter på grund av kommunikation med Bokus och Liber; då varken Bokus eller Liber kunde erbjuda det som varan beskrev; dvs att inga ljudfiler kommer med boken. Skickar dock med en bild på detta utrivna blad för info om upplaga.

I övrigt är boken oanvänd och i nyskick.

Nypris ca 703kr

Beskrivning:

Amici är en nybörjaritalienska för italienska 1, skriven enligt GY2011. Det är ett aptitligt och lättanvänt läromedel med 13 kapitel, där vi knyter nya bekantskaper, går på café, restaurang och shoppingrundor. Vi deltar i familjediskussioner, pratar om mode, skolor, jobb och mycket mer. Vi besöker städer och regioner runtom i Italien. De många texterna, dialogerna och bilderna ger möjlighet att utveckla kunskaperna både i italienska språket och om Italiens kultur- och samhällsliv. Varje kapitel innehåller flera texter och gott om blandade övningar att göras enskilt, i par eller grupp. Uppgifterna varierar mellan styrd struktur och friare, kreativa uppgifter. Texterna, dialogerna och språknivån fokuserar på den italienska vardagen och ger samtidigt en inblick i likheter och skillnader mellan Sverige och Italien. Det finns också en minigrammatik längst bak i boken.

OBS!
Ingår ej:
Det digitala elevmaterialet kan eleverna lyssna till alla inlästa bastexter i boken och träna på glosor.

Objektsnr 630941118

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 22:23

Amici Kursbok i Italienska

Utropspris

|0 Bud

141 kr

Slutar om

EriksStore

Järfälla, Sverige

4.9

EriksStore

Verifierad

Toppsäljare

148 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?