Beskrivning

Mozart : hans liv och tid
av Piero Melograni

Man behöver inte lyssna på Mozarts musik eller ens tycka om den för att fascineras av berättelsen om hans liv. Få historiska personer låter oss komma så nära som just denne Wolfgang, född i Salzburg 1756. Eftersom han började som ett exceptionellt underbarn och tidigt togs ut på vidsträckta uppvisningsturnéer, finns en omfattande korrespondens som har bevarats. I denna livfulla biografi får vi komma nära människan Mozart i hans samtid - hans familj, vänner, kolleger, rivaler, uppdragsgivare... Uppleva vedermödorna och spänningen i de oändliga turnéerna kors och tvärs över Europa. Resa i skumpiga diligenser. Känna pappas auktoritet inpå bara huden; Leopold Mozart är sin sons uppfostrare och manager dygnet runt, året om. Här får vi följa den komplicerade frigörelsen, försöken att stå på egna ben och försörja en egen familj. Leva med i tillvaron som multimusiker i världsmetropolen Wien. Sitta på första parkett och se på när Mozarts alla mästerverk växer fram.

Format
inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2014
Upplaga
1
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Översättare
Olov Hyllienmark
Originaltitel
WAM
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt

660 g

SAB
Ijz Mozart, Wolfgang Amadeus
ISBN
9789174690897
.
.
.
Skick enligt bild. studera bilden/bilderna ordentligt, önskar ni ytterligare information, fråga gärna innan ni beställer. Alla våra böcker är i gott antikvariskt skick. lästa och använda, eventuella ägarnamnteckningar beskrives ej, om de inte är väldigt störande. Eventuella övriga defekter står i beskrivningen.
När det gäller böcker som kostar 100.- eller mindre så har vi ingen möjlighet att svara på frågor om dessa.
.

Portokostnaden är den som står i annonsen, vi samskickar gärna, Fraktfritt vid köp över SEK 2000.-
Vi skickar med Postnord frimärkt eller Postnord företagspaket (Parcel) för paket. vi kan för tillfället inte skicka postnord mypack .
Vi skickar varje dag, så snart vi ser att din betalning inkommit till tradera. Wellpappkartong eller postnords egna blå påsar, eller som vanligt brev, vilket som nu passar bäst i avseende på pris och kvalitet,
VI kan för tillfället INTE skicka med Schenker/DHL/BRING eller andra befraktare.
.

Annat porto för leverans till utlandet.
.

Vill ni ha extra bra packat så kostar det SEK 100.- extra. tala då om det innan ni betalar, så ändrar vi portokostnaden på tradera, skickas då även som registrerad försäkrad försändelse. (postnord)
Hämtning av böcker kan endast ske, av betalda varor, efter överenskommelse Hos Kokbokhandeln Connoisseur. (Göteborgsvägen 89, Mölndal). ingång via receptionen, två trappor upp.
Det går inte att betala vid hämtning.
Konsumentköplagens regler gäller.
14 dagars ångerrätt för ordervärde över SEK 400.-, enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Objektnr 532422044

Visningar 428

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mozart : hans liv och tidav Piero Melograni

Pris

100 kr

petrus_thulin

Mölndal, Sverige

4.9

petrus_thulin

Företag

Toppsäljare

7 159 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?