Beskrivning

"Hundens språk och flockliv handlar om ett ämne som är lika fascinerande som viktigt - etologin, läran om djurens beteende.
Från början härstammar hunden från vargen, och mycket i dess beteende kan förklaras av livet i vargflocken. Men hunden och människan har levt tillsammans i tusentals år. För att lära känna hunden som social varelse måste vi förstå hur hunden fungerar som flockmedlem bland människor. Hunden "pratar" med oss på sitt sätt: Den vänder bort blicken, stryker öronen bakåt, reser ragg, har svansen upp över ryggen eller hängande rakt ner etc. Vad vill hunden säga med sitt beteende?

För en hundägare som vill ha ett bra förhållande med sin hund räcker det inte med att hunden förstår vad hundägaren vill. En förståelse åt det andra hållet är lika nödvändig. Den som kan tolka hundens signaler, tyda dess språk, har alla möjligheter att utveckla ett fint samspel med sin hund.
Lars Fält är fil.lic. i zoologi med inriktning på etologi. Han är välkänd från många kurser och föreläsningar för hundägare och instruktörer inom Svenska Brukshundklubben och Sveriges Hundungdom liksom från försvarets och polisens hundutbildningar.

En mycket populär och uppskattad bok som nu i tredje tryckningen är uppfräschad med ny form och nytt omslag i hårdband."

Objektsnr 631952448

Visningar 17

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 11:42

Hundens språk och flockliv - Lars Fält - Hundpsykologi - Nyskick

Pris

190 kr

vursting

Söderköping, Sverige

5.0

vursting

Verifierad

50 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?