Beskrivning

Hon älskar att leva nära faran, att utsätta sig för farliga risker är att leva som mest intensivt enligt Rowan. Men för ett år sedan övergick faran till ond bråd död. Hennes partner Jim dog under en skogsbrand som de tillsammans skulle släcka.

Så snart Rowan blev vuxen har hon varit brandman. Hon bekämpar skogsbränder i de farliga bergskedjorna i Montana. Kanske inte ett sådant konstigt val. Hon har alltid varit sin pappas dotter, de två har levt ensamma och han är traktens brandchef. Men nu sörjer hon sin partner och gode vän Jims död. Hon plågas av insikten att hon kanske hade kunnat rädda honom. Det blir inte bättre av att någon i hennes närhet anser att Rowan är skyldig till Jims död, en person som inget hellre vill än att hämnas…

Kastad in i en virvelvind av förräderi och hemligheter, dras du in i Rowans desperata kamp mot den förtärande lögnen som hotar att förstöra allt hon håller kärt. Nora Roberts väver en fängslande berättelse där varje sida är fylld av oväntade vändningar och hjärtstoppande spänning. Häng med när Rowan står inför sina innersta demoner och kämpar med allt hon har för att avslöja sanningen och hämnas på dem som svek henne.

Fraktas eller hämtas på plats i Arlöv
Frakt tilkommer som köparen betalar

Objektnr 631330888

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 15:32

Jagad av lögn

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?