Beskrivning

TEXTENS HANTVERK Om retorik och skrivande Inger Lindstedt + UPPSATSER OCH RAPPORTER med eller utan uppdragsgivare Ulf Paulsson

Studentlitteratur 2008 och 2003.

Häftade i gott skick, mindre bruksspår.

Att skriva är ett hantverk, men det är också att tänka med pennan. Att skriva är att bearbeta sina tankar och formulera dem i text så att de blir begripliga för andra. Den här boken ger dig verktyg att göra det på bästa sätt – och att lyckas.

Textens hantverk handlar framför allt om att skriva uppsatser, rapporter, artiklar och liknande typer av texter. Många av råden är generella och gäller för allt skrivande, medan andra handlar mycket konkret om den vetenskapliga texten. I tydliga förklaringar ger författaren råd, stöd och praktisk kunskap om hur du kan arbeta med din text så att skrivandet blir lättare och effektivare, och texterna välstrukturerade och genomtänkta.

Allt fler uppsatser och rapporter på universitet och högskolor skrivs med en uppdragsgivare i bakgrunden. Detta kan vara både fruktbart och stimulerande, men det kan också innebära svårigheter när universitetets och uppdragsgivarens krav ställs mot varandra.
Boken ger läsaren en introduktion till hur akademiska texter skrivs. Här fokuseras särskilt på de möjligheter och problem som följer av att det finns en extern uppdragsgivare med i bilden.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 580041281

Visningar 255

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TEXTENS HANTVERK Inger Lindstedt + UPPSATSER OCH RAPPORTER Ulf Paulsson

Pris

240 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 201 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?