Beskrivning

Berömda båtar - Fyrtio fantastiska farkoster, av Nic Compton

Berömda båtar innehåller 40 originella berättelser om betydelsefulla båtar, både från verkligheten och böckernas värld. Vi får se prov på hjältemod, äventyr och enstaka ögonblick vid katastrofens rand - en gripande närbild av seglingens mångfacetterade värld helt enkelt.

Dessa fängslande historier tar med läsaren på en spännande äventyrsresa jorden runt på världens vattenvägar. Boken är illustrerad med akvareller av båtarna samt detaljbilder och kartor över resvägarna.

NIC COMPTON har varit seglare i hela sitt liv. Halva tiden har han tillbringat till sjöss och övrig tid har han skrivit om båtar. Han medverkar regelbundet i tidskriften Sailing Magazine och har tidigare utkommit med Knopbibeln på svenska.

"Varje båt är detaljerat illustrerad av Peter Scott med relevanta data och kartor som beskriver dess färdväg. Avslutningsvis ges tips på vidareläsning samt en användbar ordlista, inte minst uppskattad av de mindre sjövana läsarna."

Den inbundna boken (klotband) i förlagets dekorerade pärmar med linneklädd rygg är helt ny och i nyskick! Boken är mycket rikligt illustrerad med fantastiska teckningar i färg samt kartor, sjökortsminiatyrer och ritningar i färg och svartvitt.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 218/230 mm
Ryggbredd ca 20 mm
Vikt ca 865 gram
Sidantal 176
Författare Nic Compton
Förlag Lind & Co
Utgivningsår 2016
Språk svenska
ISBN 91-7461-697-2

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633450455

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 17:15

Berömda båtar - Fyrtio fantastiska farkoster

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 810 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?