Beskrivning

Möjlighetstänk! - Mental träning i nytt ljus
av Malmström, Clas
Inbunden bok. Livsenergi. 1 uppl. 2009. 268 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.

Vem vill inte vara en entusiastisk person? Räck upp handen i så fall ...!

Många av oss tror att glädje och entusiasm är sinnestillstånd som drabbar oss när omständigheterna är goda. Och visst, så kan det vara - men det är långt ifrån hela sanningen! Entusiasm är till stor del en känsla som kommer inifrån. Den dyker upp när vi tar kommando över oss själva och skapar de förutsättningar som behövs för att vår hjärna ska koppla på "glädje-systemet".

I denna bok lär Clas Malmström ut sin metod "möjlighetstänkande". Det är en relativt enkel träningsmetod genom vilken du kommer att kunna öka antalet minuter per timme och antalet timmar per dag då entusiasmen får tränga fram och genomsyra ditt liv. Boken beskriver hur du kan lära dig att bemästra de vanligaste hindren för entusiasm (nervositet, oro, osäkerhetskänslor och trötthet) och hur du konkret och praktiskt kan gå till väga för att oftare ta vara på möjligheter till entusiasm och glädje i din vardag.

Möjlighetstänk! erbjuder dig en verktygslåda för livet, med vilken du kan träna upp de mentala färdigheter du behöver för att prestera väl under press, upprätta och nå långsiktiga livsmål, förstärka din upplevelseförmåga och bli mer närvarande - färdigheter som alla karaktäriserar en sann livsentusiast.

Clas Malmström är läkare och psykofysiolog som har specialiserat sig på positiv psykologi och mental träning. Han har många års erfarenhet av både forskning och kliniskt arbete, liksom av coaching av personer som velat höja sin livskvalitet och energinivå.
Han har tidigare skrivit ett flertal böcker om positiv stress och prestation och är en framgångsrik föreläsare och konsult åt näringslivet.

Livets magi : sju nycklar till kraft, skönhet och mening i livet

av Bushnell, Laura
Inbunden bok. Damm förlag. 1 uppl. 2007. 259 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Ett magiskt liv är ett liv där hjärtat, själen och sinnet tillsammans visar vägen in i varje ny dag - och där du lever denna dag helt och fullt i nuet. Utifrån sina kunskaper om alkemi, urgamla ritualer och olika typer av fokuserad bön, har Laura Bushnell utvecklat ett program i sju steg, som hjälper dig att skapa ett fungerande mönster för det liv du vill leva. Genom dessa sju nycklar kan du väcka den mest kraftfulla kunskapen i ditt inre och finna en omvandlande, läkande energi, som befriar dig från rädsla. Du lär dig att lyssna till ditt magiska jag - den del av dig som känner sanningen.

Laura Bushnell är transformativ klärvoajant och healer. Hon har arbetat med att utveckla och lära ut sina livsomvändande tekniker i över trettio år. Hon driver en egen praktik i Los Angeles och har utvecklat en mycket framgångsrik serie DVD-program för personlig utveckling.

Framgång genom förändring. Lär dig leva med en rörlig och dynamisk livskarta.

av Marcia Perkins-Reed
Inbunden bok. Damm Förlag AB. 1 uppl. 1997. 296 sidor.

Mycket gott skick.

Bli en vinnare
av Jarlöv Thomas & Kjärsgård Peter
Inbunden bok.

Gott skick. / Mycket gott skick..Bonniers. 2000. 148 s. Inbunden. 23,5x12,5cm. 253 gram.

Objektnr 633697906

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 19 jun 10:36

Fyra mentala "Vinnarskalle-böcker" i bra skick.

Pris

120 kr

Nalta bårti vort

Lillpite, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

216 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?