Beskrivning

Svenska traditioner av Jan-Öjvind Swahn.

Pocket.

Fint begagnad Oanvänd/ oläst. Inga vik, fläckar eller markeringar.)

-

Välj 10 fraktfritt!
KAMPANJ FRI FRAKT (Gäller inom Sverige)!

Obs! Väljer du färre än 10 st, samfraktas de som vanligt.

Plocka ihop 10 st pocketböcker (19 kr/ st) märkta med "Välj 10 fraktfritt!" här på The Origami Corner och välj SAMFRAKT i kassan så bjuder jag på frakten (Spårbart med Postnord, DHL eller SCHENKER).

Du har 3 dagar på dig från att du valt 'samfrakt' att plocka ihop 10 st pocketböcker (19 kr/ st) märkta med "Välj 10 fraktfritt!" från The Origami Corner. Först till kvarn gäller.

(Jag lägger upp flera nya annonser dagligen)

-

Om boken:
"Festdagar är ett spännande ämne. I Jan-Öjvind Swahns bok får man allt på ett bräde i en härlig bok." (Skånska Dagbladet)

Här kommer boken som förklarar varför vi äter semlor på fettisdagen, dansar kring ett blomsterprytt kors på midsommarafton och sätter in fjäderprytt ris till påsk.

På ett spännande och trevligt sätt guidas vi genom årets festligheter, med såväl gamla som nya traditioner. Vi får en inblick i bondesamhällets sedan länge försvunna högtider, men får också lära oss om de nya svenskarnas högtidsdagar.

Svenska traditioner kan både ses som ett uppslagsverk för den nyfikne och intressant läsning för den historieintresserade.

Jan-Öjvind Swahn är professor emeritus i folkloristik och är en av landets främsta auktoriteter på kulturhistoria. Han är författare till en mängd böcker, och känd från bl a TV-programmet Fråga Lund.
Ytterligare författare: Swahn, Jan-Öjvind"

Objektnr 633515895

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 17 jun 15:33

Välj 10 fraktfritt! Svenska traditioner av Jan-Öjvind Swahn. Oläst pocket.

Pris

19 kr

TheOrigamiCorner

Gävle, Sverige

5.0

TheOrigamiCorner

Verifierad

Toppsäljare

143 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?