Beskrivning

Min trädgård är en fest, av Michael Bindefeld

Min trädgård är en fest är en personlig och inspirerande kombinerad trädgårds- och kokbok. Här bjuder Micael Bindefeld in läsaren till sin fantastiska trädgård där han delar med sig av sina okomplicerade och aptitretande recept, som samtliga baseras på råvaror från den egna odlingen. Han presenterar växthuset där han bland annat odlar tomater, gurkor, vattenmelon och pelargoner. Han visar upp köksträdgården, där växterna beter sig som gäster på fest, och sina underbara perenner och dignande fruktträdgård. Och han berättar kärleksfullt om sin morfar, om hur intresset för växter började en gång i tiden, om nära vänner och om varför alla människor kan odla och laga mat. Just det är Micael Bindefelds budskap med boken: Alla klarar av det! Och att ta hand om en trädgård det är verkligen en fest.

"Fantastiska bilder, en fröjd för ögat och balsam för själen. En bok att ta fram och njuta av och tänka tillbaka på den underbara sommaren. Vacker, härliga bilder, bra tips och många recept. En riktig måbra bok inte bara för trädgårdsälskare utan även för gemene man."

"Min trädgård är en fest" är rikligt illustrerad med vackra och oförglömliga bilder av Ewa-Marie Rundquist, en av Sveriges mest etablerade fotografer som på sin meritlista har bl.a Rosendals Trädgårdscafé och många andra vackra matböcker.

Den ganska stora och tunga, inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 286/226 mm
Ryggbredd ca 25 mm
Vikt ca 1520 gram
Sidantal 265
Författare Micael Bindefeld
Förlag Roos & Tegnér
Språk svenska
Utgivningsår 2014
ISBN 91-86691-50-9

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 632430481

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 17:37

Min trädgård är en fest - Micael Bindefeld

Utropspris

|0 Bud

95 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 978 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?