Beskrivning

Balkongliv - Inred odla njut, av Susann Gson Engqvist

På en balkong kan du skapa en miniatyrträdgård utan att behöva tampas med mördarsniglar eller maskrosor, inreda en mysig skyddad vrå där du kan sola ogenerat eller varför inte satsa på en orientalisk oas? Prunkande grönska, spännande belysning eller en vacker detalj drar blickarna till sig och sprider glädje.

Oavsett om din balkong är stor eller liten, ligger i norr eller söder, är öppen eller inglasad kan den bli din egen oas.

I Balkongliv får du inspiration och tips anpassade till väderstreck, balkongens storlek och till din budget. Du får till exempel veta vad du bör tänka på när du ska välja golv, sol-och vindskydd, belysning, möbler och annan inredning. Ett omfattande avsnitt ägnas odling och vilka växter som passar i olika lägen. Självklart finns också bilder på balkongmiljöer att inspireras av, från magnifika takterrasser till små krypin.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick! Den är rikligt illustrerad med fina fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 247/202 mm
Ryggbredd ca 17 mm
Vikt ca 665 gram
Sidantal 141
Författare Susann Gson Engqvist
Förlag ICA Bokförlag
Utgivningsår 2014
Språk svenska
ISBN 91-534-3840-3

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 632173106

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 19:11

Balkongliv - Inred odla njut

Utropspris

|0 Bud

260 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 970 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?