Beskrivning

UTEPLATSER I TRÄDGÅRDEN + GÖR DET SJÄLV TILL TRÄDGÅRDEN

av Laila Eriksen

UTEPLATSER I TRÄDGÅRDEN huset och tomten, skärmar och spaljéer, val av växter - Forum förlag 2004 - Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

En bänk vid entrén, en skuggig vrå i trädgården eller en sittgrupp med grill utanför köket? Eller kanske önskar du dig en stensatt terrass för soliga dagar eller ett trädäck för barnens lekstunder? En uteplats kan se ut på många olika sätt och i den här boken får du inspiration och många idéer, vare sig du har en plan liten radhustäppa eller en kuperad villatomt. Du får också tips på vilka växter som trivs i solen och vilka som föredrar skugga och hur du kan planera din uteplats för att alltid kunna njuta av en härlig blomsterprakt.Ur innehållet:Ta vara på utsiktenTerrass utan insynSkydd mot buller och vindTak över uteplatsenBygg spaljé och pergolaSkapa en vinterträdgårdBarnvänligt på terrassenVäxter för sol och skuggaGolv av betong, sten, tegel eller träBalkongen – en del av trädgårdenLaila Eriksen är arkitekt, illustratör och författare. Hon har tidigare givit ut boken Gör det själv till trädgården som ingår i samma serie.

GÖR DET SJÄLV TILL TRÄDGÅRDEN - Forum förlag 2003 - Kartonnage i mycket gott skick.

Att snickra till trädgården är roligt och tillfredsställande och det kräver varken stora förkunskaper eller avancerade verktyg. De här enkla men dekorativa möblerna och tillbehören går fort att göra och kostnaden blir bara hälften så stor som att köpa färdigt.” UR INNEHÅLLET: Verktyg. Material , Fästelement / Utesoffa med tak / Låda till dynorna / Blomhylla / Fågelbord / Sandlåda till barnen / Skärmväggar / Blomlåda med självbevattning / Obelisk till klätterväxter / Rullbord till grillen / Stabil arbetsbänk / Cykelställ / Kärra / Med mycket mera! RIK ILLUSTRERAD med tydliga skisser, ritningar och arbetsbeskrivningar samt med foton i färg. Översättning från norska: Anders Rolf.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 544330049

Visningar 426

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

UTEPLATSER I TRÄDGÅRDEN + GÖR DET SJÄLV TILL TRÄDGÅRDEN Laila Eriksen

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 191 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?