Beskrivning

DEN STORA TRÄDGÅRDSBOKEN

red:Eva Robild

The Bearded Lady, 2011.

Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick, mindre bruksspår.

En rejäl trädgårdsbok som börjar från början, med tomten och husets placering, och som inte tar slut förrän du ligger i hängmattan och njuter av trädgården – en bok som du kan återvända till många gånger för att hämta inspiration, idéer och kunskap. Det här är en sådan trädgårdsbok.

Bokens 570 sidor innehåller trädgårdsinspiration från mer än 150 duktiga trädgårdsmänniskors personliga erfarenheter och utgår från skandinaviska klimatförhållanden. Kunskaperna är i högsta grad utprovade och därmed också verklighetsförankrade. Det gäller inte minst de områden i vårt land som ligger i de tuffaste odlingszonerna. I kallt klimat spelar beprövad erfarenhet en ännu större roll för ett lyckat resultat.

Den stora trädgårdsboken rymmer massor av tips på hur du kan anlägga och designa din trädgård så att den passar dig och din familjs behov, men framförallt är den rik på kunskap. Här får du råd om olika slags växter: träd, prydnadsbuskar, lökväxter, perenner och sommarblommar, men också rikligt med fakta kring hur du odlar frukt, bärbuskar och olika sorters grönsaker.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 524978748

Visningar 350

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DEN STORA TRÄDGÅRDSBOKEN red:Eva Robild 2011

Pris

280 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 187 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?