Beskrivning

BEKÄMPNING I PRAKTIKEN -JORDBRUK, TRÄDGÅRD OCH SKOGSBRUK + SÄKER BEKÄMPNING

BEKÄMPNING I PRAKTIKEN -JORDBRUK, TRÄDGÅRD OCH SKOGSBRUK - red: Boel sandskär - Natur och kultur/LTs förlag 2000 - Häftad i mycket gott skick.

En uppslagsbok med aktuell information och råd för användningen av kemiska och biologiska bekämpningsmedel mot ogräs, skadedjur, skadesvampar, insekter, bakterier, skadegörare i förråd och ohyra i djurstallar. Här redogörs också för vilka medel som finns att tillgå och när de ska sättas in – preparatdelen är samordnad med informationen från Kemikalieinspektionen och Jordbruksverket.

SÄKER BEKÄMPNING - red: Olle Hammar - Natur och kultur/LTs förlag 2000 - Häftad i mycket gott skick.

Denna handbok ger grundläggande kunskaper om användningen av kemiska bekämpningsmedel. Här beskrivs hur preparaten ska användas för att nå avsedd effekt och vad man kan göra för att minimera de risker för hälsa och miljö. Boken behandlar också de risker för livsmedel och vatten som bekämpningsmedel kan förorsaka och den personliga skyddsutrustning som krävs vid hantering av bekämpningsmedel. I de tekniska avsnitten behandlas sprutans uppbyggnad och funktion, olika typer av sprutor och hjälpmedel för att underlätta hanteringen av bekämpningsmedel vid påfyllning. Det praktiska bekämpningsarbetet, kalibrering av spruta och rengöring beskrivs också. Det regelverk som kringgärdar bekämpningsmedelsanvändningens olika delar finns också med vilket gör den till en användbar uppslagsbok för alla som behöver orientera sig i detta.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 314156867

Visningar 1 800

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BEKÄMPNING I PRAKTIKEN -JORDBRUK, TRÄDGÅRD OCH SKOGSBRUK + SÄKER BEKÄMPNING

Pris

180 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 203 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?