Beskrivning

Justerbar gevärskolv från norska GRS. Modellen heter Decima Hunter, vilket innebär att den är 10% mindre än GRS modell Hunter. Materialet är oljat trälaminat, färg enligt bild. Höjd och längd på kolv är justerbart, längd från bakkappa till avtryckare 32 till 36 centimeter.
Den är fräst för Mauser m/67 och m/98 mekanismer, vilka tillverkats, och görs än i dag 126 år senare, av mängder av fabrikat, bland andra FN, Zastava, Huskvarna, Parker Hale, CZ Brno, Mauser med flera.
GRS kolvar måste plastbäddas. Detta exemplar är plastbäddat för CZ Brno ZG47 en direkt Mauserkopia, men då m/67 & m/98 framställts av så många olika fabrikat kan jag omöjligt garantera att bäddningen kommer passa 100%, räkna därför med att plastbädda just ditt vapen, vilket måste göras även på helt nya GRS kolvar om garanti ska gälla.
Pipkanalen är bred, 22mm och förstocken är ca 50mm bred. Total längd 85 centimeter. Vikt 1,3 kilo. Borrad för rembyglar. Sitter ett kardborreband för knapp till vapenlampa. Finns några märken, annars får skicket ses som gott.
Jag köpte denna 2016 och använde den vid några jakter, men tyvärr blev det för tungt som hundförare.
Har legat i sin originalkartong som den levereras i sedan dess. Tusen kronor är mindre än 1/6-del av nypriset. Svarar naturligtvis på frågor om det finns några.

Objektnr 632944126

Visningar 575

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 11:29

Gevärskolv, GRS till m/98.

Slutpris

|

3 050 kr

Auktionen är avslutad

Ludvigjohanss vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?