Beskrivning

Helt underbar och unik stor nubuck skinnväska från Engelska Kerikit. Bilderna gör inte väskan rättvisa! Bild 1-2 är väskan uppstoppad för att man ska se hur den ser ut samt återger färgen mest korrekt.

Väskan är i ljust mjukt läder som ”knastrar” så där fint när man tar i det. Absolut inte torr eller blivit blött i lädret. Gulddetaljer som är i fint skick, dvs inte avskavda eller så. Endast något skavd på gulddetaljerna under väskan, se bild.

Axelrem (inställningsbar, delvis missfärgad), handtag med fint mönster, vagn-handtag så den kan hängas på barnvagn.

Många fickor! 2 stora framfickor m dragkedjor, 2 sidfickor för flaskor, 1 stor bakficka med dragkedja, 1 vattentät ficka i botten på väskan med dragkedja. Inuti väskan finns det 1 stor innerficka baktill med dragkedja, 2 öppna fickor för mobil och småsaker framtill inuti väskan.
Fint beige/guldigt innertyg av tunt sidentyg.
Alla dragkedjor är rejäla och lätta att stänga och öppna.

Mått: bredd 60 cm, höjd 37 cm, bredd 16 i den hårdare botten men eftersom den är mjuk och flexibel blir den bredare upptill. Storleken gör den lämplig som weekendbag eller tvilling- skötväska

Ursprungligen är väskan en lyxig skötväska av större modell, passande tvillingar, eller flerbarns förälder. Jag köpte den när vi hade 3 små barn vilket va perfekt med allt jag behövde ha med mig. Sedan är tanken att man ska ta bort innerdelen och använda den som weekendväska när småbarnstiden är förbi.

Väskan har lite fläckar, de mest framträdande syns på bilderna (annars fråga), dock är det inget man tänker på när den används, kanske går de att få bort? Jag har inte vågat prova. Jag har självklart fler bilder och svarar gärna på frågor!

Detta är som sagt en mycket unik väska som kostat över 4000 kr i inköp, importerad från England 2018.

I köpet ingår även diverse tillbehör som används om den ska användas som skötväska, se sista bilden:

-2 innerdelar, vet inte riktigt vad jag ska kalla dem men de knäpps fast inuti väskan och då är den mer anpassad som skötväska. En av dem ingick i köpet med extra bra fickor för blöjor och mittenavskiljande ficka. Men tyget gick sönder i ena hörnet ganska snart, går säkert att laga även om tyget är tunt, jag har dock inte haft tid. Jag fick en ny skickad till mig men eftersom denna väska inte fanns att köpa så länge så fanns inte likadan innerdel. Så den nya har lite annan passform och mörkare brunt läder men det syns inte utifrån. Så det finns en som matchar väskan samt en till som är hel men som har mörkare färg och lite annan passform men som passar.

-påse att förvara väskan i om den inte används, enstaka fläckar finns.

-skötmatta i matchande tyg, den med svart kant.

-nesessär i matchande tyg, tål vatten, den med brun kant.

Varmt välkommen att buda!

Objektnr 632751122

Visningar 115

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 06:20

STOR & UNIK äkta läder väska från Kerikit

Slutpris

|

975 kr

Auktionen är avslutad

Christiana72 vann auktionen

misslinkan

Mariefred, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

270 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?