Beskrivning

Säljer min peugeot 3008 1,6 hdi med endast 4ägare och med miltal cirka 20500 mil på mätaren ungefär , som Gds/gör det själv bil med lite fix/ lättare fel, startar ej just nu. Ingår handbok utan servicebok samt 2 nycklar till bilen ingår endast. Bilen står på vinterdäck och behöver hämtas på släp. Skicket är i begagnat skick, finns repor och märken här å där, se bilderna samt baklyktan/baklampan höger bak ena halva är sprucken/trasig, funkar men lättast å byta ut den halvan bara. På vänster sida av motorn fanns lite lort/gammalolja så misstänker att en liten rund packning läcker nånstands, men inget som påverkar direkt utan bra att veta.

Finns bukla&repa på bakluckan i mitten se bild, samt märke/repor runt hjulen på skärmarna å underlist så se bilderna nogrant, absolut inte nyskick men kan göras ordning av en händig person till en bra bil mee bra motor.
Bra att veta/beskriven problem/felen med bilen: bilen var jätte lättstartad, dock gick på 3 cylindrar misstänkte vi för den var svag och vibrera mkt. Så tog vi loss spridare och en spridare var helt blöt av vätska så antingen var spridaren dålig eller bara packningen/ringen till den som läckte igenom, så rengjorde den och stoppa tillbaka den då gick motorn perfekt helt normalt utan vibrationer eller konstigt ljud några sekunder tills den kom tillbaka/ efter kanske 10sek ungefär gissat bara. Sen gick den igen typ som 3 cylindrar å vibrationer. Sen tänkte vi att vi tar en till spridare kollar skicket på den , vi gjorde en enkel test på den spridare med batteri om den öppnar sig osv men klantiga vi , tror den gick sönder den spridare som var fungerande eftersom det rykte lite från den men vet inte exakt. Sen kontrollerade och tog loss både kamaxeln givare och vevaxelgivare/vevlagergivare och stoppa tillbaka. Sen har vi köpt 2 spridare från skroten, men dem behöver programmeras antar jag, vet inte 100% om dem passar men ser liknande ut, så jag ger med dem med bilen.Batteriet är urdåligt. Bilen låter nästan som att den ska starta ibland men startar ej så det får du lösa, behöver utrymmet i garaget och tröttnat på den så lägger ut den här för någon händig och intresserad person.bilen står nu i garaget och knuffar ut den vid köp. Finns i Mockfjärd, endast seriösa köpare. Ägarbyte sker enbart via Transportstyrelsens app direkt så svenskt körkort på ägaren är ett måste annars ingen försäljning. Med bilen ingår 2 nycklar och instruktionsbok endast, tyvärr vet inte vart serviceboken har tagit vägen, hittar jag den så kan jag posta den senare om jag hittar men kan inte garantera att jag hittar den. bilen står på fula plåtfälgar som har vinterdäck. Lycka till mvh

Objektsnr 631977496

Visningar 134

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 16:27

Peugeot 3008 1,6hdi ca 20000mil GDS/lättare fel/startar ej.

Utropspris

|0 Bud

19 900 kr

Slutar om

erke24

Mockfjärd , Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?