Beskrivning

En mycket fin gammal Saab med drygt 11.800 mil på mätaren säljes då tiden inte finns till att göra iordning den. Kördes förra sommaren men efter att ha stått över vintern har den hydrauliska kopplingen förmodligen läckt och slutat fungera.

Väldigt fint skick karrossmässigt, inga rosthål eller dylikt vad jag sett! Ingen vanlig Saab rost i nederkant av dörrarna och ser fin ut under vad jag kunnat se. Det finns repor framför höger hjulhus bak. Småskavanker finns givetvis på en 40 år gammal bil men grunden är toppen om man vill göra iordning den.

Bilen har stått i varmgarage i 17,5 år innan den tillslut hamnade hos mig. Kylaren läcker så därav har jag köpt en begagnad som finns och följer med. Reflektorerna är dåliga i strålkastarna, därav införskaffades en original USA turbo front i fint skick som även den medföljer. Finns en spricka i rutan som jag tror är precis utanför synfältet så kan klara besiktning som den är. Tanken var att göra iordning den men när kopplingen gav upp (tog fint sist den kördes) så tog min ork slut.

Allt på bilderna ingår som ligger i bakluckan! Turbo ratt, Amerikafront, nya emblem, Kylare, extra olja, nytt luftfilter, extra oljeplugg med packning osv. Oljan samt filter är nybytt, är halvtank i den (98 oktan). Motorn hoppar igång utan konstigheter och går fint! Men den behöver hämtas med trailer eller annan transport pga kopplingen.

Säljes som den står utan garantier. Önskas fler/specifika bilder osv så ordnar jag det, har du frågor så ska jag svara så gott jag kan.

Bilen står i Sorunda/Nynäshamn och hämtas där efter överenskommelse. Det går givetvis bra att komma och kolla på den innan auktionen avslutas.

Bestäm själva vad den är värd!

Lycka till!

Objektsnr 630762192

Visningar 2 605

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:58

Saab 900 GL, 11.800mil, 1983

Slutpris

|

10 500 kr

Auktionen är avslutad

Henkan_lkpg vann auktionen

Two-dots

Sorunda, Sverige

Two-dots

Verifierad

209 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?