Beskrivning

Välkommen till min sida :

Vintage Vanguard Diamonds A Lecoultre & Blancpain Unisex klocka 20-30 talet

Sällsynt bara här x Hela Världen

Blancpain är en av de äldsta och mest prestigefyllda schweiziska klocktillverkarna, med en historia som sträcker sig tillbaka till 1735. Företaget är känt för sin hantverksmässiga skicklighet och tekniska innovationer inom urmakeri.

Blancpain-klockor är kända för sin eleganta design, precision och högkvalitativa tillverkning. De erbjuder ett brett utbud av klockor, inklusive dressklockor, dykklockor, sportklockor och komplicerade mekaniska klockor som turbiner, månfas och repetitionersverk.

Blancpain är också känd för att vara en av de få tillverkarna som uteslutande producerar mekaniska klockor och aldrig har tillverkat en kvartsdriven klocka. Deras engagemang för traditionellt urmakeri och deras dedikation till att bevara klockmakarkonsten har gjort dem till ett av de mest respekterade och beundrade klockmärkena i världen.

A. LECOULTRE är ett klockmärke med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1833, när Antoine LeCoultre grundade ett litet verkstad i Le Sentier, Schweiz. Märket är känt för sin innovativa teknik och precisionsklockor. År 1903 bildade LeCoultre ett partnerskap med Edmond Jaeger, vilket ledde till skapandet av Jaeger-LeCoultre. Sedan dess har märket fortsatt att vara ledande inom klockindustrin, känd för sin banbrytande teknik och tidlösa design.

År 1833, i hjärtat av Vallée de Joux i Schweiz, förvandlade Antoine LeCoultre (1803-1881) sin familjs lilla lada till en urmakarateljé och började skapa ur med stor precision. Han var en uppfinnare som balanserade både intellekt och fantasi och ägnade sig åt utmaningen att mäta tid.

Vintage Vanguard Iridium Platinum Antoine Lecoultre & Blancpain Unisex klocka 20-30 talet

Founded by Jehan-Jacques Blancpain in Villeret, Switzerland in 1735, Blancpain is the oldest surviving watch

In 1833, in the heart of the Vallée de Joux in Switzerland, Antoine LeCoultre (1803–1881) transformed his family's small barn into a watchmaking atelier and began to create timepieces of great accuracy. He was an inventor who balanced both intellect and imagination, applying himself to the challenge of measuring time.

Premium Art-deco

Årtal: 20-30 talet
Boett: Iridium Platinum , bra
Dimension : 11mm x 28mm
Backsida: Bra
Krona : Bra
Urverk : Fungerar perfekt allt
Urtavla: Lite märken
Datum: Inte
Glas : Bra
Halsband : Bra

Beskrivning på klockan kondition:

Kära kund!
Du som är intresserad av denna vintageklocka, läs noga igenom klockans specifikationer och status!
Jag har testat den utförligt innan jag lagt upp den till försäljning och jag kommer att göra det igen efter att ha sålt den, precis innan jag skickar den till dig, så att jag kan säkerställa maximal kvalitet och bevisa för dig att klockan faktiskt fungerar som den ska!

På det sättet kan jag försäkra dig om att du alltid kan lita på att köpa av mig, eftersom klockan har gått igenom en grundlig utvärdering!
På detta annons hittar du också en länk till en youtube-video som jag personligen har gjort för att visa klockans snabba och levande rörelse! Titta gärna!

Du kan kontakta mig direkt om du har funderingar, frågor eller vill bjuda på ett specifikt klocka!

Till dig som ska köpa klockan, innan du köper, om du känner dig osäkert och har funderingar över denna klocka eller en annan klocka, snälla skicka alla frågor om klockan om du tvivlar på nånting som gör dig osäkert.
Jag kan gladeligen svara så när ni får era klockor allt känns bra och allt är i ordning!

Beskrivning på klockan kondition:

Snabb leverans + spårning
(Jag använder bara Postnord och UPS
Ni får leverans genom 8-9 dager efter jag har tagit emot betalningen.

Alla klockor är väl förpackad (bubbelpåse
stark låda och nån slags skydd inuti så klockan kan bevara sin skicklighet)

Du kan kontakta mig direkt när du har funderingar, frågor eller vill bjuda på ett specifikt klocka!

Tack så mycket!!

Objektnr 634244505

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 25 jun 21:13

Vintage Vanguard Diamonds A Lecoultre & Blancpain Unisex klocka 20-30 talet

Pris

69 240 kr

Visionario

Jakobstad, Finland

4.9

Visionario

Verifierad

Toppsäljare

235 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?