Beskrivning

Jätte fin blå damklocka från Gant i fint begagnat skick.

Inga skador eller vidare synliga repor, se sista bilden där jag har ringat in 2 pyttesmå repor som syns om man vinklar klockan i ett visst ljus men inte syns när man tittar på klockan ”rätt på”.

Funkar fint, håller tiden men behöver just nu ett nytt batteri. Extra länkarna och extra splint följer med. Cirka 3,5cm i diameter. Skickas spårbart.

Kan vänta in lön/barnbidrag samma månad som du vinner auktionen. Ta isf kontakt med mig för att meddela att du önskar vänta med betalning. :-)

Jag säljer endast varor som är i det skick som jag själv hade kunnat tänka mig att köpa. Detta innebär; inga hål, fläckar eller andra defekter om inte det står specifikt i annonsen. Har du frågor eller önskar fler bilder? Inga problem, hör gärna av dig så löser jag det! Ta gärna en titt på mina övriga auktioner, jag rensar i hemmet och samfraktar gärna.

Jag skickar varan inom tre vardagar från det att jag har tagit emot din betalning. Skulle du mot förmodan vara missnöjd med varan, kontakta då mig så att vi kan komma överens om en lösning.

Önskar dig lycka till med budgivningen!

Objektnr 630925827

Visningar 220

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 21:09

Gant damklocka

Slutpris

|

299 kr

Auktionen är avslutad

Sofiiee_ vann auktionen

Manuel_bandito

Nödinge, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

483 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?