Beskrivning

AUDI Coupe GT 1984

Möjligheternas bil, renoveringsobjekt eller reservdelsbil!
Rusta upp den till original, bygg om den till dröm-AUDI:n eller plocka ner den och ta delar.
Bilen har varit i familjens ägo sedan 1999 då den köptes i lätt krockat skick, front, motorhuv och diverse detaljer i fronten byttes. Den användes sedan ett antal år men nu har den stått på en loge i ett antal år. Den behöver en rejäl omgång för att bli bil igen och för den händige med energi är det säkert inte omöjligt. Motorn har dålig kompression på flera av de fem cylindrarna och behöver renoveras, den har också fastnat nu och går inte runt, det orsakade att startmotorn gav upp.

Det följer med ett antal delar från en 5-cylindrig AUDI 80 som vi plockade ner i delar för ett antal år sedan, bl.a en 115-hästars motor som var fräsch då den togs ur den bilen, den motorn går fortfarande att dra runt. Vi har diverse delar från den bilen som följer med i affären.

Om du som köpare tänker plocka ner Coupen och ta delar så finns mycket som är bra såsom strålkastare och övrig belysning mm. Rostfritt avgassystem sitter på bilen i originaldimension!
Fälgarna är original.

Bilen måste hämtas på biltransport och det behövs också rejäl kärra eller flak med lyft för övriga delar.?Vi kan erbjuda transport och frakt mot ersättning inom Örebro/Lindesberg närområden, hör av er om ni är intresserade av det innan ni lägger bud.
Finns ingen överenskommelse om transport före vunnen auktion är det DU som ansvarar för att hämta ALLT som ingår i auktionen, allt ska avhämtas inom en vecka efter avslutad auktion.

Diverse rost finns naturligtvis.
Vill du komma och titta på bilen innan du lägger bud får du höra av dig.
Svenskt körkort krävs av köparen och ägarbyte sker via transportstyrelsens app.

Välkomna att buda nu!

Objektnr 631580016

Visningar 16 819

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:43

AUDI Coupe GT 1984

Slutpris

|

35 500 kr

Auktionen är avslutad

gregorgs vann auktionen

SEM58

Lindesberg, Sverige

Verifierad

73 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?