Beskrivning

Original NOS och begagnade tändkablar till Volvo.
  • - Bild 2 och 3. Original NOS tändkabelsats till Volvo B30-motor i Volvo 164 samt Terrängbil 11, 13 och 20. Den längsta kabeln är utbytt mot kabel av ASEA:s fabrikat, vilket var ett av originalfabrikaten hos Volvo. Satsen kommer från ett avvecklat reservdelslager och troligen har man stoppat tillbaka kabeln från en annan kabelsats i samband med någon aktivitet på lagret eller i verkstaden. ”Fönstret” på kartongen med tändkabelsatsen är trasigt.
  • - Bild 4 och 5. Fem begagnade Volvo original tändkablar. Jag minns inte från vilken bilmodell de kommer, det kan vara från såväl fyr-, som fem- eller sexcylindrig motor. De ligger i en kartong för kablar till B19, B21 och B23-motorn, men de kan ha hamnat i fel kartong. Att jag sparat dem beror på att de fungerade som de skulle då jag demonterade dem.
  • - Bild 6. Två NOS Volvo original tändkablar. Den svarta, som är märkt VOLVO, ska sitta mellan tändspole och fördelarlock men jag vet inte vilken Volvo-modell den tillhör. Den blå har siffran 5 på ditsatt kabelhylsa.
  • Se även mina övriga annonser. Jag samfraktar naturligtvis vid köp från fler annonser.

Objektnr 632318869

Visningar 264

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:35

ORIGINAL NOS OCH BEGNADE TÅNDKABLAR TILL VOLVO B30 MED FLER MOTORER

Slutpris

|

810 kr

Auktionen är avslutad

Bo Smed vann auktionen

senioren_41

Bålsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

170 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?