Beskrivning

Produktbeskrivning:

12V 8KW dieselluftvärmare, portabel, tryckknappsbrytare, med fjärrkontroll.

När vädret blir kallt kan denna 12V 8KW dieselvärmare värma dig hela vintern.

Denna dieselvärmare värms upp snabbt och avfrostar fönster snabbt och är lämplig för längre körningar på grund av låg bränsle- och energiförbrukning.

Du kan installera denna parkeringsvärmare var som helst i ditt fordon och manövrera den enkelt med tryckknappsbrytare och fjärrkontroll. Det är en praktisk morgonkompis till vilken dieselbil som helst och är även bra för inomhusbruk.

-Integrerad dieselvärmare

- Tryckknappsbrytare och fjärrkontroll

-Professionell intern struktur

- enkel installation

Huvuddrag:

- snabb uppvärmning och lågt ljud,
Denna 12V 8KW dieselluftvärmare kan uppnå snabb uppvärmning även vid -40°C, snabbt eliminera frosting av bilrutorna. Buller reduceras också effektivt genom reglering av fläkthastighet, tysta fläktar och oljepumpar.

- energisnål bränslepump,
Denna dieselvärmare är mycket energieffektiv med bränsleförbrukning så låg som 0,1-0,24 (L/H). Dessutom styrs bränslepumpens insprutningsfrekvens och insugningsluftvolym exakt av ECU:n för att förlänga livslängden.

- Stabil aluminiumkonstruktion,
Förbränningskammaren, basen och kylflänsen är alla sandblästrade aluminiumdelar. Denna dieselparkeringsvärmare har en struktur i ett stycke, med jämn värmeavledning och hög temperaturbeständighet.

- handhållen fjärrkontroll,
Med tryckknappsomkopplaren och fjärrkontrollen kan temperaturen enkelt justeras. Samtidigt har denna produkts oljepump lite vibrationer och extremt lågt ljud. En extra ljuddämpare tillhandahålls för att ge dig en tyst miljö i bilen.

- Enkel och flexibel installation,
Denna dubbelväggiga dieselvärmare levereras med en komplett installationssats inklusive grundläggande delar, VVS och verktyg. Den är lätt att använda och kan flexibelt monteras på flera ställen på fordonet.

- Dieselfordon och inomhusbruk,
Produkterna används ofta för hyttuppvärmning av olika dieselfordon som bilar, husbilar, bussar, skåpbilar, lastbilar och fartyg, och är även lämpliga för inomhusbruk i hem, lager, fabriker och kontor.

Produktspecifikationer:

Värmarens effekt: 8KW
Bränsle Bensin: Diesel
Märkspänning: 12V
växla knapp
Bränsletankens kapacitet: 5 liter/1,3 gallons
Bil Luftkonditionering Typ: Uppvärmning
Bränsleförbrukning (l/h): 0,1 - 0,24
Arbetstemperatur: -40°C~+50°C
Vikt: Cirka 18,18 lbs/8,25 kg
Produktmått: 15,4 x 6 x 16,3 tum/39 x 15,3 x 41,5 cm

Paket innehåll:

1 x integrerad dieselvärmare
1 x fjärrkontroll
1 x ljuddämpare
1x luftfilter
1 x luftventil
1 x utloppsrör
1 x avgasrör
1 x inloppsrör
1 x ledningsnät
1 x set monteringsdelar
1 x engelsk manual

Funktioner och detaljer:

-Integrerad dieselvärmare: värmarens effekt: 8KW; märkspänning: 12V; värmarens drifttemperatur: -40~+50°C; oljepumpens drifttemperatur: -40~+40°C; bränsleförbrukning: 0,1 - 0,24 (L/H) Bränsle Bensin: Endast diesel. Denna dieselluftvärmare kan värma din bil och ta bort frost från rutor under kalla vinterdagar. Den värms upp snabbt, har lågt ljud och kan fungera smidigt i alla tuffa miljöer.

- Tryckknappsomkopplare och fjärrkontroll: Denna dieselparkeringsvärmare är utrustad med en tryckknappsomkopplare för temperaturkontroll. Den här knappen är lätt för alla att använda. Ljudet reduceras effektivt genom reglering av fläkthastighet, tyst fläkt och tyst oljepump. Den tysta fläkten sover lugnt och mätoljepumpen antar en förbättrad lågfrekvent puls med lite vibrationer. En ljuddämpare är ett utmärkt sätt att minska buller och ge dig ett tyst utrymme.

-Professionell intern konstruktion: Denna allt-i-ett dieselluftvärmare är gjord av aluminium för utmärkt skydd. Förbränningskammaren, basen och kylflänsen är alla sandblästrade aluminiumdelar. Formning i ett stycke, jämn värmeavledning och snabb värmeavledning. Och kan ge dig långsiktig service.

-Enkel installation: Dieselparkeringsvärmarens bränsletank, värmare och bränslepump har installerats som en helhet, vilket gör din installation mycket bekväm. Kompletta tillbehör: 1 x integrerad dieselvärmare, 1 x fjärrkontroll, 1 x ljuddämpare, 1 x kabelnät, 1 x luftfilter, 1 x insugs- och avgaskanal, 1 x avgaskanal, 1 x installationssats . En komplett uppsättning tillbehör gör det enkelt att installera denna parkeringsvärmare i ditt fordon. Den kan monteras flexibelt i kupén, bagageutrymmet eller under containern.

-BRED ANVÄNDNING: Som uppvärmningskamrat för alla dieselfordon används denna dubbelväggsvärmare i stor utsträckning för att värma upp hytten på bilar, husbilar, husbilar, lastbilar, båtar, etc. Värmaren blåser självständigt varm luft utan att nötas eller förkolna avlagringar i motorn, vilket förlänger motorns livslängd med 30 %. Med sin kompakta och bärbara design är den också ett utmärkt val för hem och butiker.

Objektnr 631959723

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 13:09

12V 8KW integrerad dieselluftvärmare med fjärrkontroll,energibesparande,låg brus

Pris

2 375 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

320 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?