Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Produktfunktioner:

- Sluta utstå obehaget av att köra i minusgrader. Denna dieselvärmare är den perfekta lösningen för din bil, husbil, lastbil, inomhusutrymme och mer. Det kan snabbt ge ett stabilt flöde av varm luft, eliminera den kalla atmosfären i bilen och ge en bekväm resa.

-Uppgradera din värmeupplevelse med denna effektiva lösning och njut av fördelarna med en stabil bränsletillförsel och lågt ljud, vilket skapar en varm, fridfull och bekväm miljö.

-Dieselvärmaren kommer med en 32-fots fjärrkontroll, så att du kan justera inställningar och njuta av värmen på avstånd. Ta kontroll över din komfort utan att lämna din plats. LCD-skärmen ger en tydlig och intuitiv bild för enkel användning.

- Säg adjö till bullriga värmesystem och njut av den tysta komforten hos denna lågljudsluftvärmare från diesel. Njut av fridfull uppvärmning i alla miljöer och omfamna den perfekta harmonin av värme och lugn.

-Dieselluftvärmaren har en kompakt och installationsfri design, designad för att följa med dig på campingturer, äventyr och resor av alla slag. Du kan också använda den i bilar, lastbilar, båtar, grävmaskiner, verktygsrum och inomhusutrymmen.

Produktspecifikationer:

Driftförbrukning: 12V/3A

Värmeeffekt: 8KW

Bränsleförbrukning: 0,16-0,62 L/h

Bränsletankvolym: 5 L/1,3 Gal

Kontrollmetod: LCD + Fjärrkontroll

Justerbart temperaturområde: 8°C~36°C/46°F~96,8°F

Arbetstemperatur: -40°C~40°C/-40°F~104°F

Tillämplig höjd: mindre än 9843 fot

Luftutloppsrörets innerdiameter: 3 tum/76,5 mm

Nettovikt: 8,3 kg

Produktstorlek: 380 mm x 150 mm x 410 mm

Paketet innehåller:

1 x 12V 8kW dieselluftvärmare

1 x LCD kontrollpanel

1 x fjärrkontroll

1 x set höghållfast ledningsnät

1 x set förtjockade luftrör

1 x avgasrör i rostfritt stål

1 x set ljuddämpare

1 x set monteringstillbehör

1 x manual

Funktioner och detaljer:

-Enkel lösning utan installation: Njut av effektiv uppvärmning utan installation som krävs med denna dieselvärmare, perfekt för utomhusäventyr som camping. Värmarens effekt: 8KW; märkspänning: 12V. På bara 10 minuter säkerställer den innovativa sandblästrade aluminiumvärmeväxlaren snabb och effektiv värmeöverföring, vilket säkerställer en behaglig temperatur i ditt fordon, båt eller kabin.

-LÅG ENERGIFÖRBRUKNING, HÖG UTGÅNG: Dieselvärmarens precisionslågljudsbränslepump sparar bränslekostnader genom att förbruka cirka 1 gallon per natt och minskar bränsleförbrukningen till intervallet 0,16 L-0,62 L/h. Utrustad med en stor 5 L/1,3 gal tank, kan dieselluftvärmaren ge upp till 10 timmars kontinuerlig värme, maximera bränsleeffektiviteten och minimera energislöseri.

-Smart Dual Control: Du kan styra din uppvärmningsupplevelse med 32-fots fjärrkontroll och LCD. Förvärm fordonet från utsidan, håll interiören varm, värm motorn och förhindra att rutorna fryser. Den stora LCD-displayen ger dig en tydlig bild av värmarens status. Temperatur justerbar från 46 °F-96,8 °F/8 °C-36 °C för att möta dina specifika behov.

- HÅLL VARM ÖVERALLT: Dieselvärmaren på 8 kW är lämplig för höjder under 9843 fot/3000 m och fungerar i ett omgivningstemperaturområde på -40 °F till 104 °F/-40 °C till 40 °C Jämn drift. Oavsett om du befinner dig på hög höjd eller i områden med låga temperaturer, kan denna bärbara dieselvärmare ge dig kontinuerlig värme.

-Säker och pålitlig: Denna dieselluftvärmare har ett högt säkerhetssystem och kan användas bekymmersfritt i olika miljöer som bilar, husbilar, fartyg och inomhus. Den ger termostatstyrning, timerfunktion, röstsändning, förvärmning och överhettningsskydd på 518°F/270°C eller högre för att säkerställa en säker och bekväm upplevelse hela natten.

Objektnr 614045302

Visningar 878

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

12V 8kW säker dieselluftvärmare med dubbel kontroll, bilvärmare, pålitlig drift

Pris

2 335 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?