Beskrivning

  • Solskydd för bil: 40 x 30 cm solskydd för de flesta fönster, ger maximalt solskydd, även för MPV eller SUV:ar. Sidofönster solskydd för bilar av 80 GSM, bländfritt, skyddar ditt barn och husdjur från UV-strålar och solvärme. Njut av utsikten på dina utomhusresor!
  • Sidfönster solskydd för de flesta bilfönster: Detta 2-delade solskydd för sidofönster med måtten 19,6 x 11,8 tum passar 99 % av sidofönstren på bilar och SUV-modeller. Dessa solskydd i nät kan också användas som solskydd för bilfönster. Observera att solskydd inte kan användas om fönstren är tappade.
  • Dubbelt skydd för fönster: Våra solskyddsset för spädbarn är tillverkade med elektrostatisk vidhäftningsteknik och innehåller 2 sugkoppar av hög kvalitet. Dessa solskydd passar perfekt på fönstren och lämnar inga rester eller skadar dina fönster efter borttagning. Detta är det mest hållbara sidosolskyddet för bilfönster.
  • Snabb installation och förvaring: Rengör ditt bilfönster med en fuktig trasa och klistra fast panelerna på glaset. Tack vare den elektrostatiska limtekniken fäster solskyddet ordentligt på bilfönstret. Du kan förstärka skyddet med sugkoppar. Om du inte behöver panelerna, vik bara ihop dem i fickan.
  • Oumbärliga researtiklar för bilen: Gratis svart dragpåse i storlek 19 x 30 cm för enkel förvaring, oumbärliga researtiklar för en underbar reseupplevelse och solskydd. Utmärkt skydd för dina barn på språng!

Objektnr 632714254

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 18:36

Solskydd bil baby [2 stycken] bil solskydd baby som minskar UV och bländning

Pris

45 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

411 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?