Beskrivning

En fin rejäl vandringsjacka i traditionell Fjällräven-stil. Sarek Trekking dammodell i storlek L. Jackan är i använd fint skick. Hel och hittar inga anmärkningar. Medföljer även en hel ny/oanvänd 90 gram Greenland Wax.

Vid ev. frågor, eller om du är osäker på varan så ta gärna kontakt med mig först innan du köper :)

————————
Beskrivning
Rejäl vandringsjacka i traditionell Fjällräven-stil, perfekt för långa fjällturer i skandinaviska förhållanden. Sydd i slitstark G-1000 Original med lång skärning och beprövade funktioner som förenklar livet i vildmarken. Materialet är vind- och vattenavvisande och kan impregneras med Grönlandsvax för extra skydd mot vind, väta och slitage.

Generös vidd ger plats för värmeplagg och bälgveck i ryggen ger extra rörelsefrihet. En rymlig huva med vikbar skärm skyddar mot hårda vindar och kan justeras för att sitta perfekt runt huvudet.

Dragkedjan är tvåvägs och kan öppnas för ventilation nerifrån, och en bred knappslå stoppar kalla vindar. Många fickor ger praktisk förvaring av saker du vill ha till hands; som de rymliga vertikala bröstfickorna med dragkedja, och med utanpåliggande fickor med ficklock och knäppning.

Dessutom finns ett par toppmatade fickor nertill och en ärmficka med dragkedja för GPS och liknande. Dragskojustering i midjan och nertill och justering med kardborre i ärmslut.

Objektnr 631488155

Visningar 180

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 07:02

Fjällräven | Sarek Trekking Jacka | dam strl L

Pris

980 kr
Annonsen är avslutad

as_default

Oxelösund, Sverige

5.0

as_default

Verifierad

Toppsäljare

458 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket