Beskrivning

M|
S|
Efter mina graviditeter hade jag panik o beställde hem hysteriskt mkt slimshape spanx shapewear mm. Samtliga hamnade i en låda på vinden, där de legat tills nu. Idag har det blivit mer "i den allmänna konkursen" så tror knappast de skulle hjälpa ändå och säljer därför av allt. Har lagt ner en förmögenhet på dessa, hoppas få igen lite. På sista bilden ser du allt jag kommer lägga ut närmsta dgr. Denna annons gäller följande:

En riktigt bra "gördel" som funkar, men jag använde den aldrig. Köpte både M och L, den sistnämnda var för stor för mig då. Denna annons gäller stl M. Endast provad.
Se gärna bilder för att läsa texten om hur den fungerar o hjälper. Den hjälper inte bara för att "bli smalare" utan även hjälper till för hållningen. Denna ligger på över 600kr på ebay då med flera hundra i frakt.

Se gärna mina andra annonser, samfraktar givetvis. Har mkt fint ute nu. Betalning sker inom 3dgr från auktionsslut, om inget annat överenskommits innan. Hör gärna av dig om du önskar fler foton på en vara eller undrar över ngt.

Hälsningar Helene

Objektnr 631581593

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 21:51

SQUEEM shapewear perfect waist NY i kartong stl M

Såld för

|0 Bud

200 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

helene15

Sollentuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 114 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?