Beskrivning

Fantastisk jacka i kamelskinn och mocka med kamelpäls på insidan. Väldigt mjuk i skinnet och mockan och pälsen är superlen. Knappt använd. Nypris ca 12 000 kr.

Ett litet glapp i en tråd på ett ställe, se bild, annars svårt att hitta så många tecken på användning. Möjligen någon liten antydan till pytteliten färgskiftning mitt fram i mockan men kan borstas upp, och eventuellt nån reva på en knapp men egentligen ingenting som syns utan bara om man synar mycket noga i starkt ljus och mycket nära kan man ana detta. Har legat ihopvikt så därav lite ihoptryckt men hänger ut sig så snart den hängs fram eller används. Står att det är storlek 40. Behaglig och mjuk passform. Inköpt på Rhodos. Ett fantastiskt plagg i ett mycket fint skick! Det finns självklart andra bilder om så önskas. Fotat i olika ljus för att visa så gott det går hur den ser ut.

Lite osäker på vilket fraktsätt man ska ange för denna typ av vara så detta får bestämmas ihop med köparen. Skrev hämtas på plats men är öppen för andra alternativ om vi kommer fram till det ihop.

Objektnr 632839994

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 08:53

Exklusiv jacka i kamelskinn och mocka med kamelpäls på insidan

Pris

1 900 kr

Sof

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

71 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?