Beskrivning

Street One byst ca 80 cm längd ca 91 cm.

Information finns på bild 1-5 mått med mera. Jämför dina egna mått med plaggets om du köper kläder för att undvika felköp.

Du har 7 dagar på dig att betala ditt vinnande bud. Betalar du inte under dessa 7 dagar så anser jag rätten till varan vara min och lägger ut den till försäljning igen. Alternativ hör av er så att jag vet hur ni vill göra.

FÖR ATT FÅ ÅTER TRADERAS PROVISION MÅSTE JAG LÄGGA NEGATIVT OMDÖME VILKET JAG GÄRNA AVSTÅR IFRÅN SÅ BJUD INTE OM NI INTE TÄNKER BETALA! DET ÄR EN PROCEDUR SOM TAR CA 2-4 TIMMAR FÖR MIG VARJE GÅNG EN KÖPARE INTE BETALAR!

1. Jag mejlar er- Får jag inget svar så
2. Jag skickar SMS- Får jag inget svar så
3. Jag ringer er.

Ingen respons då så Lägger jag ovillkorligt negativt omdöme för att få de 8 % som Tradera tar i provision för att sälja mitt objekt åter.)

Har du klickat fel och bjudit på en vara eller köpt en vara av mig utan att du har tänkt köpa den? Kontakta då mig och Tradera så vi kan ta bort Traderas provision från min faktura. Det går att komma överens och supporten tar bort ert bud utan att ni behöver få negativt omdöme, en procedur som även den tar ett par timmar så försök att låta bli att klicka hem saker ni inte vill köpa.

Desto fortare jag ser din betalning av varan, desto fortare har du varan i din hand. Samfraktar så klart. Har Traderas portotjänst som räknar ut portot automatiskt. Du betalar frakten för den dyraste varan sedan tillkommer 10 kr / vara. Dock Max 90 kr för frakt. Vill du så kan jag räkna om frakten manuellt så det blir absolut lägsta fraktkostnaden.

Tillsammans gör vi miljön en jättetjänst när vi återbrukar samtidigt som det är ett billigare budget alternativ med second hand.

För att ytterligare göra miljön en tjänst så använder jag enbart postens förbetalda portopåsar med våt tålig utsida av lite hårdare papper & Bubbelplast på insidan. Rullar in plagget i den utan onödigt fyllningsmaterial. Portopåsen kan ni återanvända, sätt bara nytt porto på påsen och tejpa igen den med bred paket tejp och sätt ny adress etikett. Glöm inte att ändra avsändarens namn & Adress.

  • Information finns på bild 1-5 mått med mera. Jämför dina egna mått med plaggets om du köper kläder för att undvika fel köp.

  • Är du osäker på om storleken är rätt så mät ditt favorit plagg och jämför de måtten med måtten på plagget du vill köpa.
  • Du har 7 dagar på dig att betala ditt vinnande bud. Betalar du inte under dessa 7 dagar så anser jag rätten till varan vara min och lägger ut den till försäljning igen. Alternativ hör av er så att jag vet hur ni vill göra.

Objektnr 629395903

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Street One byst ca 80 cm längd ca 91 cm

Pris

122 kr

De-Små-Tingen

Kalix, Sverige

5.0

De-Små-Tingen

Företag

Toppsäljare

809 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?