Beskrivning

Jag säljer klänningen då den tyvärr är för stor för mig nu. Endast använd på Midsommar 2022. Storlek 42/44. Nypris var 800 kronor.

Klänning i vävd bomullskvalitet. Rund halsringning med knyt och v-sprund fram. Volanger runt axlarna med hålbroderier. Hålbroderier upptill fram och bak. Långa ärmar med smock i ärmsluten. Elastisk avskärning och knytskärp i midjan. Dekorativt hålmönster runt kjolen. Nederdelen på kjolen är i tre lager med spetskanter. Längd ca 92 cm i stl 34/36.

Klänningen ingår i Johanna Toftbys exklusiva Ellos-kollektion.

Ellos samarbetar med Better Cotton för att förbättra bomullsodlingar över hela världen. Better Cotton är en global, ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för en mer hållbar bomullsodling och arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minskad användning av bekämpningsmedel. Better Cotton ger bomullsodlare förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor. Genom att välja våra bomullsprodukter stödjer du vår investering i Better Cottons uppdrag. Better Cotton ingår i ett massbalanssystem och kan inte fysiskt spåras till slutprodukter. För mer information om Better Cotton, besök bettercotton.org/learnmore.

Kvalitet: Vävd

Passform: Regular

Material: 100% Bomull

Tvättråd: Maskintvätt 40°

Objektnr 633183995

Visningar 205

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 14:02

Blå klänning från Johanna Toftbys exklusiva Ellos-kollektion

Slutpris

|

200 kr

Auktionen är avslutad

HelenaA-85 vann auktionen

DixiWonderland

Trollhättan, Sverige

5.0

DixiWonderland

Verifierad

Toppsäljare

164 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket