Beskrivning

Superfin klänning av det exklusiva varumärket Joseph Ribkoff! Klänningen är sydd i lyxigt satinvävt tyg med ett elegant storblommigt mönster i turkost och ljusgrönt på vit bakgrund. Den har en dragkedja i ryggen och ett tillhörande bälte med rosett. Passar perfekt vid festliga tillfällen.

Använd flera gånger men i fint skick. På vissa ställen finns små tecken på användning, såsom noppade trådar (se sista bilden för exempel), men dessa är tämligen diskreta. Säljes pga att den inte längre passar.

Klänningen är märkt med storlek "CAN/USA 10". Här finns Joseph Ribkoffs officiella storleksguide så att du kan kolla upp måtten för klänningsstorlek:
https://www.josephribkoff.com/en-int/size-chart/

Jag skulle uppskatta storleken till M, möjligen mot L beroende på vad man jämför med, då alla märken räknar olika. När jag mäter klänningen liggandes platt så är midjemåttet rakt över ca 39 cm. Måttet från armhåla till armhåla rakt över är ca 46 cm, men eftersom klänningen är formsydd är det svårt att platta ut den helt och bystmåttet är något mer än jag kan mäta upp genom att släta ut klänningen.

Sökord: fest, festklänning, sheath dress, fodralklänning, cocktail dress, cocktailklänning

Objektnr 632522035

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 18:07

Exklusiv klänning med bälte från Joseph Ribkoff | Lyxigt satinmaterial | 42-44

Utropspris

|0 Bud

500 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?