Beskrivning

Köptes för snart 10 år sedan från London. Hamnade i en flytkartong i flera år då den var för liten för mig den perioden! Om kvitto är viktigt så kan jag gräva fram det förmodligen men det kan ta tid så jag rekommenderar Traderas köparskydd om ni är osäkra (för att undvika att skicka den till någon som endast vill testa storleken). Med det sagt så är jag okej med att ta tillbaka den i samma skick som den skickas.

Det är nämligen en jacka i S, men som 1 lång och ca 70kg passar den mig nu med både tunn och tjock tröja så jag skulle säga att den är mörkare medium! På de sista bilderna har jag på mig den med hoodie under och om den ser tight ut nedtill är det för att jag tog första bästa bild till en ev. köpare. Hade jag inte köpt en höst/sommarjacka så hade jag behållt denna klassiker då jag insåg att den passade.

Den är bara använd en handfull gånger, tydligen änvända två ggr på hockeymatch av min yngre bror kom det fram men jag hittar inte en enda defekt eller spår av användning som inte är av design!

Har inte bråttom att bli av med den så bara att skriva om ni undrar något :)

Objektnr 632106084

Visningar 152

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 06:24

CP company goggles jacka mörkgrön i nyskick

Pris

2 900 kr
Annonsen är avslutad

random11

Umeå, Sverige

4.8

random11

Verifierad

Toppsäljare

177 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket