Beskrivning

Jättefin mörkblå kostym från Bläck (MQ). Storleken på byxa och kavaj är 48 (M). Härlig lätt kvalitet. Passar perfekt som vardagskostym, eller varför inte till studenten som studentkostym?

Skick enligt bilder, använd endast en handfull gånger innan den blev för liten. Bäst färgåtergivning på de lånade bilderna i slutet.

Kavaj: Abbot Blazer (nypris: 1999kr)
”Abbott blazer är en dubbelknäppt kavaj från Bläck i en ullmixad kvalitet (50/50) med subtil struktur. Modellen är gjord i Tailored fit, vår smalare passform. Kavajen har spetsiga slag (peak lapel), klassisk dubbelknäppning framtill samt kissing buttons vid ärmslut. Dubbelsprund bak och fickor med ficklock fram. Kavajens ärm är konstruerad med extra sömsmån vilket möjliggör att ärmlängden kan förlängas med upp till 4 cm.”

Byxa: Abbot trousers (nypris: 899kr)
”Abbott trousers är en kostymbyxa från Bläck, tillverkad i en ullmixad kvalitet med subtil struktur. Modellen är i Tailored fit, vår något smalare passform. Byxan har dold knäppning mitt fram och passpoalfickor baktill. Knäfoder som ger ett fint fall och maximal komfort samt klackband för ökad slitstyrka och lång livslängd. Byxan är även konstruerad med extra sömsmån för midja och innerbenslängd vilket möjliggör att måtten kan ökas med upp till 4 cm.”

Ta gärna en kik på mina andra annonser och hör gärna av er om ni har frågor!

Köp är bindande.

Objektnr 632017000

Visningar 371

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 21:30

Bläck Abbott dubbelknäppt kostym | 48/M

Slutpris

|

1 000 kr

Auktionen är avslutad

gbgkoch vann auktionen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?