Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Produktfunktioner:

1. Bluetooth-hygrometern kan användas ensam. Den öppna ytan ligger mer än tio meter bort. När det finns hinder kommer avståndet att förkortas kraftigt. Telefonen behöver inte vara med hygrometern. Hygrometern registrerar en gång i minuten och kan spara data i 20 dagar. Termometrar och hygrometrar lagrar vanligtvis sina egna data. Efter att ha anslutit till mobiltelefonen via Bluetooth laddar du upp lagrad data till mobiltelefonen. Data kan ses på telefonen, exporteras till Excel och pdf:en kan skickas till datorn med telefonen (telefonen behöver inte alltid förvaras med termometern).

2. Om de kombineras med Bluetooth till WIFI-gateway-nätverk, kan flera mobiltelefoner och datorer fjärrkontrollera temperatur och luftfuktighet, fjärrvisa historiska kurvor och flera mobiltelefoner och datorer kan ta emot temperatur- och luftfuktighetslarm utanför området. En gateway kan ansluta 10 termometrar. Efter att ha anslutit till wifi kan du söka data över gränser och mobiltelefoner.

3. I allmänhet krävs en gateway i rummet. Om det finns 10 Bluetooth-termometrar i samma rum kan dessa 10 Bluetooth-termometrar dela en gateway för att ansluta till routerns WiFi.

vanligt problem:

1. Är detta Bluetooth eller Wifi? Kan jag komma åt Internet via gatewayen? Kan jag ringa polisen?

Svar: En Bluetooth-termometer och hygrometer ansluts till en mobiltelefon via Bluetooth för att överföra data. Att använda en gateway är att omvandla Bluetooth-signalen till en wifi-signal. På så sätt kan en Bluetooth-hygrometer med mycket låg effekt kopplas till routerns wifi nätverk genom gatewayen. Om temperaturen och luftfuktigheten överstiger det inställda intervallet när du är ansluten till Internet, kan larminformation skickas till appen.

2. Hur länge kan batteriet fungera? Går det att byta ut?

Svar: Batterier kan hålla ett år eller mer. Användare kan byta ut batteriet själva. Batterimodell: CR2477.

3. Kan jag exportera data?

Svar: Användaren kan exportera data i excel- och pdf-format med denna applikation.

4. Vilka språk stöds:

Svar: ios: engelska, arabiska, katalanska, kroatiska, tjeckiska, danska, holländska, finska, franska, tyska, grekiska, hebreiska, hindi, ungerska, indonesiska, italienska, japanska, koreanska, malaysiska, norska bokmål, polska, portugisiska, rumänska , ryska, förenklad kinesiska, slovakiska, spanska, svenska, thailändska, traditionell kinesiska, turkiska, ukrainska, vietnamesiska.

Android: Stöder 11 språk.

5. Är appen gratis att använda?

Svar: Ja. Användare kan ladda ner och använda applikationen gratis via länken nedan. (Du kan ladda ner appen från App Store och Google Play)

Paketet innehåller:

1 x intelligent temperatur- och fuktighetsmätare

1 x wifi-gateway

1 x bruksanvisning

Objektnr 609258890

Visningar 401

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

smart temperatur- och luftfuktighetsvakt med wifi-gateway, frys/kylskåpslarm

Pris

1 139 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?