Beskrivning

3 st. gamla mattallrikar ca 25 cm i diametern. Rejäl 2:a sortering, de är vinda, överglaserade naggar kan förekomma. Vad gäller slitage är det krackelyr, en tallrik har en spricka på kanten (syns främst från undersidan). Vackra tallrikar som gör sig bra som väggdekoration. De är i mitt tycke alltför vinda och för krackelerade att användas på ett matbord. Vet inte var dessa tallrikar kan ha tillverkats. Vackra tallrikar med lite lyster kvar. Skicket varierar lite mellan tallrikarna.

OBSERVERA: 1, det kan vara svårt att å fram rätt färgnyans med kameran, bilderna kan bli för mörka eller ljusa, färgen kan bli fel. Eftersom jag är amatör, noll teknisk kunnig på kamera vill jag att ni ska FRÅGA om det är något ni undrar över vad gäller varans beskrivning.

2,Jag försöker packa så bra som möjligt, oftast i förstärkta kartonger eller dubbla kartonger, Jag försöker även lämna till ombudet så snabbt som möjligt.
Jag kan tyvärr inte påverka paketets färd efter inlämnandet till ombud. Ej heller väderlek, helger eller att paketet fastnar på sorteringsställe flera dagar utan att det varit helg.
V
ad gäller spårbar eller skrymmande frakt med PostNord så har jag en mil till ombudet, tyvärr kan jag inte åka två mil hur ofta som helst. det blir bara en resa i veckan, då oftast på onsdagsmorgon..
Ej skrymmande brev kan postas här på orten. Dock tar jag inget ansvar för att brevet kommer fram. Men jag skriver alltid avsändare.

2 katter finns i huset

Objektnr 631530557

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 18:09

3 st. tallrikar, gamla, troligen från första delen av 1800-talet, 2:a sort.

Pris

190 kr

guttorp

HARBO, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 401 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?