Beskrivning

S|
Två träningstights för gravida säljs.

3 första bilderna:
Träningstights storlek S för gravida från Röhnisch Inköpt 2023-11-03 för 699 kr. Används vid ett graviditet. Hela och fina sömm. ”Röhnisch” märket på vänster lår har försvunnit bort. Annars som ny.

Beskrivning från Röhnischs hemsida: Ett par flexibla mammabyxor tillverkade i en mix av återvunnen polyester och elastan. De är tillverkade i ett ventilerande och fuktavledande tyg som hjälper dig att hålla dig sval och torr hela tiden. Den genomtänkta designen av våra kvinnliga designers gör det möjligt att bära dessa tights medan din kropp växer. Med en Röhnisch-logotyp vid benet. Flattering har en hög midja och lång benlängd med en innersöm på 69 cm. Finns i ett stort storleksintervall från XS till 6XL och i en basic svart färg, vilket gör dem enklare att matcha med din favorittopp. Komplettera din look med Flattering sport-bh och du är redo för ett bra träningspass - eller använd Flattering som ett bekvämt alternativ i din vardagsgarderob.

De 3 sista bilderna.
Skickar även med gravid träningstights med Mesh storlek M från HM storlek i använt skick. Används vid två graviditeter. Nopprig.

Objektnr 631465108

Visningar 182

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 09:02

Flattering Maternity Tights, Black storlek S

Slutpris

|

140 kr

Auktionen är avslutad

FruBroman vann auktionen

SiljeOline

Borås, Sverige

Verifierad

13 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket