Beskrivning

Säljer här en Rubens Baby-docka, Nils, som är anatomiskt korrekt och perfekt för att öva på att få syskon för första gången och uppmuntrar även barns nyfikenhet på sin egen och andras kroppar. Nils är en unik handgjord docka med bröstvårtor, navel, rumpa och könsorgan.

Jag skickar med alla kläder som syns på bilderna. Overall, mössor, bodies, leggings mm mm. Napp och napphållare finns med! Ny nappflaska och napp är med!

Han tycker om att räcka ut tungan och skaka på huvudet, men behöver lite stöd för huvud och rygg för att kunna sitta upp. Precis som riktiga bebisar tycker Rubens Baby-dockorna om att få kramar, bli burna och omhändertagna. Nils har mörk hy, svart hår och bruna ögon.

Dockan har en mjuk kropp och är 45 cm hög och väger 700 g. Rubens Baby-dockorna är tillverkade av 100 % polyesterfleece och har 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterfyllning.

Rubens Barn grundades 1998 av två mammor som delade en stark tro på att barn ska vara barn så länge som det behövs. De ville skapa en tröstande vän som skulle hålla för lek en hel barndom.

OBS. Tänk på att jag säljer som privatperson och ibland är varorna begagnade. Lägg inga bud om du inte tänker fullfölja auktionen, buden är bindande. Mejla gärna om du undrar över något.

Jag packar mycket noga. Jag ser helst att betalning sker inom tre bankdagar men jag kan invänta lön, pension etc. om ni hör av er innan ni budar. Självklart sampackar jag om ni är intresserade av flera annonser. Jag tar inget ansvar för postens eller Schenkers hantering, men självklart kan vi lösa det om problem skulle uppstå!

Du kommer att få ett automatiskt vinnarmejl direkt efter vunnen auktion. Får du inget, titta i skräpposten där de hamnar ibland. Annars hör av dig!

Lycka till med budgivningen.

Shipment for foreign buyers will cost more. Feel free to send me an email for the cost to Your country. Buyers outside Sweden Who wants to use PayPal is recommended to do so via Tradera.

Objektnr 630784374

Visningar 249

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 21:07

RUBENS BARN BABY NILS

Slutpris

|

380 kr

Auktionen är avslutad

Wena vann auktionen

HeleneMaria

Nödinge , Sverige

4.9

HeleneMaria

Verifierad

Toppsäljare

2 266 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?