Beskrivning

LEGO® Duplo 10867 "Bondemarknad" - sällsynt byggsats av samlarkaraktär lanserad 2018, oöppnad / förseglad! Små barn kommer att älska att ta en tur till bondemarknaden och lära sig om alla färska matvaror. När de har lärt sig att köpa varor från marknadsståndet med de 3 DUPLO figurerna kan de lasta familjebilen och köra iväg! Det här setet är lätt att bygga med stora byggklossar och hjälper till att utveckla finmotoriken.

Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring. Letar du efter något inom LEGO® Duplo? Då har du hamnat rätt! I vår butik "Peklek" hittar du ett fint sortiment av sällsynta Duplobyggsatser, från enklare specialpåsar till de mer exklusiva byggsatserna. DUPLO® byggsatserna ger barn möjlighet att lära sig saker om världen samtidigt som de förfinar sina motoriska färdigheter – och förstås många timmars kul lek och underhållning! Det finns så mycket att göra och satserna kan kombineras så att barnen lär sig nya idéer och koncept.

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär, dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas direkt med första postgången! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat!

Vi servar våra kunder sju dagar i veckan, året runt men även vi behöver ledigt ibland. Ifall vi inte kan skicka paket direkt efter betalning så informerar vi om det i förväg på ”Notiser”. Där presenterar vi även nyheter i vårt utbud m.m.

Kompletterande produktuppgifter: Iscensätt verkliga händelser med LEGO® DUPLO® Stad: en värld med moderna DUPLO figurer som är lätt att känna igen sig i. Små barn kommer att älska att ta en tur till bondemarknaden och lära sig om alla färska matvaror. När de har lärt sig att köpa varor från marknadsståndet med de 3 DUPLO figurerna kan de lasta familjebilen och köra iväg! Det här setet är lätt att bygga med stora byggklossar och hjälper till att utveckla finmotoriken.

  • Innehåller 3 LEGO® DUPLO® figurer, en marknadsståndsägare, en pappa och ett barn, plus en fågelfigur.
  • Innehåller ett marknadsstånd och en byggbar bil.
  • Tillbehör: kassaapparat, pumpor, äpplen och majskolvar.
  • Förskolebarn kommer att älska att köra till bondemarknaden och utforska alla färska matvaror.
  • Använd de moderna karaktärerna, tillbehören och de dekorerade klossarna för att ha roligt samtidigt som du hjälper ditt barn att lära sig hur man handlar i ett marknadsstånd eller en butik med den här mångsidiga leksaken.
  • Dessa stora byggklossar är en perfekt present till förskolebarn.
  • LEGO® DUPLO® produkterna är utformade speciellt för att vara säkra och passa små händer.
  • Det finns flera LEGO® DUPLO® Stad produkter att samla på, så att ditt barn kan iscensätta sitt vardagsliv i en DUPLO värld som är lätt att känna igen sig i.
  • Lämplig för byggare i åldern 2–5 år.

Objektnr 536298261

Visningar 1 992

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Duplo 10867 "Bondemarknad" - från 2018, oöppnad / förseglad!

Pris

589 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

972 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?