Beskrivning

Annonsen innehåller:
Sleepytroll baby rocker (Nypris 1595kr)
Sleepytroll sängadapter (Nypris 329kr)
Sleepytroll sängfötter (Nypris 429kr)

Baby Rocker från Sleepytroll är en portabel barnvagnsvaggare som hjälper ditt barn att sova även när vagnen har slutat rulla! Fästs enkelt på barnvagnens handtag och vaggar den lugnt och rytmiskt precis som när du kör den. På så sätt får ditt barn sova vidare i lugn och ro även när promenaden är över – eller innan den ens har börjat!
Baby Rocker går att använda både inom- och utomhus och tål regn. Utrustad med knappar som låter dig justera rörelsen och har även praktiska ljud- och rörelsesensorer som automatiskt sätter igång vaggningen och hjälper barnet att sova vidare. Det inbyggda batteriet är uppladdningsbart och har en lång batteritid vilket gör att den kan användas i timmar innan den behöver laddas.

Med de smarta sängfötterna i kombination med barnvagnsvaggaren och sängadaptern, kan du enkelt förvandla barnsängen till en vagga så att ditt barn somnar lättare. Fötterna monteras med de medföljande fyra skruvarna och kan endast monteras på träsängar.

Med Sleepytroll Sängadapter kan du enkelt montera Sleepytroll Baby Rocker på barnsängen så att ditt barn kan sova till gungande rörelse. Kombinera med Sleepytroll Sängfötter för att vaggfunktionen ska fungera.

Det billigaste jag kunde hitta för jämförelse: https://www.jollyroom.se/barnvagnar/barnvagnstillbehor/tillbehorspaket/sleepytroll-tillbehorspaket

× Babyrockern har använts sparsamt medan fötter och sängadaptern inte använts. ×

Hämtas i Beckomberga eller skickas med posten.
Titta gärna på mina andra auktioner för samfrakt.

Obs! Växter samfraktas endast med andra växter.

Objektnr 631460265

Visningar 149

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 10:43

Sleepytroll Baby Rocker, sängadapter och sängfötter

Slutpris

|

1 900 kr

Auktionen är avslutad

Jeenn2244 vann auktionen

Magnolia8588

Bromma, Sverige

5.0

Magnolia8588

Verifierad

Toppsäljare

338 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?