Beskrivning

Preloved kit med sex st vikblöjor bomull/ muslin från 3 st gula ImseVimse, en T-tomi, en camcam copenhagen + en av okänt märke samt sex st XKKO prefolds i storleken newborn (obs de har krympt och nya måtten är 27x25)

Bild tre visar de tre prefoldsen med lite fläckar. På de andra tre kan jag inte se några fläckar.

Jag har använt dessa som förstärkande absorberande inlägg i vikisarna med ett skal utanpå.

Allt är köpt begagnat av mig och jag gjorde en djuprengöring på dessa innan användning vilket tyvärr resulterade i blekningsfläckar på ffa t-tomi vikblöjan.

ImseVimse blöjorna är håliga men supermjuka och absorberande så jag tycker att man kan använda dem trots hålen. Jag kan skicka specifika bilder på hål på två av ImseVimse blöjorna om du önskar.

Säljes billigt till dig som önskar testa vikblöjor och prefolds, de funkar men är välanvända. Om du vill kan jag vika ett par vikningar på tygblöjorna när jag skickar.

Såhär står det om XKKO-prefoldsen på lilla lammet:

XKKO PREFOLD TWILL
PREFOLD FRÅN TJECKISKA XKKO I EKOLOGISK BOMULL. TVÄTTAS I 60 GRADER. VID TVÄTT KAN PREFOLDEN KRYMPA UPP TILL 10%. XKKO PREFOLD HAR FYRA LAGER BOMULL I KANTERNA OCH HELA ÅTTA LAGER I MITTEN.

EN PREFOLD ÄR ETT STORT BLÖJINLÄGG SOM VIKS. PÅ ETT NYFÖTT BARN KAN DEN VIKAS LIKT EN VIKBLÖJA OCH FÄSTAS MED SNAPPI. PÅ STÖRRE BARN LÄGGS PREFOLDEN LIMPVIKT I ETT PUL-SKAL ELLER ANVÄNDS SOM INLÄGG I EN POCKETBLÖJA.

STORLEK:

NEWBORN 29×30.5CM – GUL SÖM

Objektnr 631234905

Visningar 129

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 09:23

6 st XKKO prefold Newborn och 6 vikblöjor/ tygblöjor

Såld för

49 kr
Annonsen är avslutad

Idasilvius

Vederslöv, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

108 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?