Beskrivning

Babynest från Voksi, inte mycket använt så i fint skick. Dessvärre finns det ett litet hål på undersidan, påverkar inte funktionen överhuvudtaget, syns inte heller alls. Det har även släppt lite i sömmen på framsidan, lätt att sy ihop antingen för hand eller med maskin. Se bild 5 och 6.

Nytvättad med parfymfritt tvättmedel.

Från produktsidan:

”Babynestet består av mjuka och naturliga material som ekologisk bomull, vilket gör det mjukt för babyn att ligga på. Madrassen är tillverkad i 3D-mesh som andas och ger en behagligare miljö. Alla material i Voksi® Baby Nest Premium är OEKO-TEX® Standard 100 klass 1-certifierade, vilket är en kvalitetsmärkning som innebär att inga av materialen i produkten innehåller skadliga kemikalier.

Voksi® Baby Nest Premium är utformad för att växa med ditt barn. Genom att öppna bältet och vika ner förlängningsdelen kan du ge ditt barn ännu mer plats. Möjligheten att anpassa storleken säkerställer en skyddande och tätare passform när ditt barn är nyfött och mer plats för de växande benen. Den praktiska resväskan som Voksi® Baby Nest levereras i gör det också enkelt att ta med babynestet på resan. För att ge ditt barn så hög säkerhet som möjligt har Voksi® Baby Nest testats mot en lång rad standarder och genomgått många riskanalyser med olika branschgrupper. Produkten ger en ombonad och trygg miljö för bebisar."

Kommer från ett djur- och rökfritt hem. Samfraktar givetvis om du vinner fler auktioner.

Objektnr 633628122

Visningar 100

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 18:48

Babynest premium ekologisk bomull Voksi

Slutpris

|

80 kr

Auktionen är avslutad

SkyChris vann auktionen

elisa816

Ösmo, Sverige

5.0

elisa816

Verifierad

Toppsäljare

277 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?