Beskrivning

Tricot-Slen Bamboo från Babylonia är en tunn, smidig och härligt mjuk bärsjal i ett tyg med fin lyster.

Med Tricot-Slens elastiska bärsjal av bambuviskos kan du bära ditt barn från födseln tills barnet väger 15 kg. Bärsjalen är med sitt tunna och flexibla - men stadiga - tyg smidig att knyta och enkel att använda och ha med sig. Du knyter på dig bärsjalen och sedan kan du lyfta i och ur barnet på ett enkelt och säkert sätt, utan att behöva knyta om bärsjalen.

Tricot-Slen Bamboo är designad med både barnets ergonomi och din bekvämlighet i åtanke. Du bär ditt barn med bästa tänkbara avlastning då vikten fördelas jämnt över hela överkroppen samtidigt som barnet sitter i ergonomisk M-position med den naturliga C-kurvan på ryggen. Materialet är tillverkat med en speciell stickteknik, utvecklad av Babylonia, och ger god komfort och ett bra stöd utan att barnet studsar när du rör dig.

Tricot-Slen Bamboo är tillverkad i 100 % viskos gjord av bambu. Bambufibrer har många goda egenskaper, det är bland annat naturligt antibakteriellt, mycket mjukt och det håller dig sval när det är varmt och värmer när det är kallt.

Använd ett fåtal gånger. Färg smokey grey.

Objektnr 630611866

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 21:41

Babylonia bärsjal i bambu

Slutpris

|

185 kr

Auktionen är avslutad

Borntobeasailor vann auktionen

Elives

Göteborg, Sverige

Verifierad

14 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?