Beskrivning

Ny aldrig använd Gravidkudde Graviditetskudde för sömn 70x130cm * U-formad amningskudde

Info från tillverkaren:

Ergonomisk design: Helkroppskudden designar för att ersätta behoven hos fler sängkuddar, kramar hela kroppen och passar på båda sidor, stöder perfekt huvud, rygg, mage, höfter, knän, höfter och fötter.

Djup sömn: Vår gravida kroppskudde hjälper till att förbättra blodcirkulationen hela natten och frigör kroppstryck, lindrar effektivt ryggsmärta och bensvullnad. Ge exceptionell komfort, smärtlindring och kvalitets vila för förväntade mammor.
Stimulera blodcirkulationen: Vår graviditetskudde är fylld med lång sidenbomull, ger den perfekta balansen mellan komfort och stöd för hela kroppen. Den är tillräckligt hållbar för att behålla sin form efter att vikten har placerats på den natt efter natt.

Multipurpose användning: Denna U-formade graviditetskudde är tillräckligt flexibel så att du kan ändra den till olika positioner, som att amma, titta på TV eller läsa, eller ändra kroppspunkter du vill stödja.
Bred användning: Din kroppskudde passar både sido- och baksliprar. Du behöver inte vara gravid för att använda den! Hjälper till med obehag i samband med graviditet, ischias, fibromyalgi, gastrisk reflux, ryggsmärta, fotledssmärta och mer.

Objektnr 632269600

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 16:09

NY Gravidkudde Graviditetskudde 70x130cm * U-formad amningskudde

Pris

199 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

132 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?