Beskrivning

Högkvalitativ bidrottninggéle från forever living, en riktig skatt från bikupan!
Ordinarie pris 475kr +frakt! Här 450kr ink frakt - passa på!

Bidrottninggelé är ett omtalat ämne som bland annat studerats för sin påverkan på hormonbalans under klimakterie och PMS, fertilitet samt kvalitet på hår, hud och naglar.

Bidrottninggelé för hormonbalans
Bidrottninggelé är även en poulär ingrediens i produkter som marknadsförs mot klimakterie- och hormonbesvär. Hormonerna påverkar vårt psykiska och fysiska välmående genom hela livet och som kvinna styr de menscykel, graviditet, pubertet och klimakteriet. När vi hamnar i hormonell obalans blir vi däför påverkade på alla plan. Genom bra mat, motion och nedvarvning kan vi hjälpa kroppen. Bidrottninggelé, eller Royal Jelly, har studerats för sin påverkan på hormonbalansen och det finns flera undersökningar med intressanta resultat

Bidrottninggelé och hudvård
Bidrottninggelé är ett populärt tillskott i produkter för skönhetsvård tack vare dess positiva effekt på huden, men den fungerar även lika bra på insidan. Bidrottninggele är nämligen en riktig näringsbomb som är full av nyttiga näringsämnen, däribland naturligt kollagen, enzymer, aminosyror, vitaminer och mineraler.

Kollagen är det ämne som vi har mest av i kroppen och som fungerar som stödvävnad till bland annat hudens bindväv. Det bidrar till kvaliteten på bland annat leder och brosk samt hud, hår och naglar. Med stigande ålder så minskar hudens förmåga att bilda ny kollagen så då kan ett kosttillskott med bidrottninggelé tillföra extra kollagen till kroppen.

Objektnr 629844565

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 17:00

Bidrottninggéle högkvalite, pms, fertilitet, klimakteriet, hormoner, naglar, hår

Pris

450 kr

Slutar om

foreveraloeshop

Falun, Sverige

5.0

foreveraloeshop

Verifierad

3 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?