Beskrivning

Det här är en platta i svart anodiserat aluminium från Arcade Shock USA.

Hori är inte känd för att tillverka arcade sticks som är kompatibla med Seimitsu spakar tyvärr.
Äger du en Hori RAP är det mycket rimligt att endast Sanwa JLF passar i den. Ingen höjdare för shmup players. De enda Hori RAP som var "Seimitsu vänliga" var ett par mycket begränsade modeller av RAP2 till PS2, de kända och efterfrågade S.A. och S.E. som många kallade "Seimitsu Edition" men som egentligen hette "Special Edition".

Om du äger en Hori RAP, RAP2 eller RAP3, alltså modellerna med fyrkantiga luckan till vänster med turbo funktion och du vill utvidga dess kompatibilitet med spakar från Seimitsu kan du byta ut den befintliga stålplattan mot denna i aluminium och sätta t.ex. en Seimitsu LS-32, LS-40 och liknande utan problem.
Den här plattan säljs som begagnad. Den har dock varit installerad i en arkadsticka som totalt har använts i mindre än 15 timmar. Utan spår av användning eller slitage är den här plattan i så gott skick som ny.

Observera att spaken LS-32 på 3:e och 4:e bilder säljs inte. Bilderna är bara bevis på att spaken passar perfekt i denna platta. På 5:e bilden ser du hur din Hori RAP kommer se ut med plattan när den har installerats. Arkadstickan säljs inte.

Jag fraktar spårbart och väl paketerat i kartonglåda med mjuk påfyllning som t.ex. bubbelplast. Vanligtviss skickar jag allt inom 12-24 timmar efter betalning. Varorna kommer från ett djur- och rökfritt hem.

Kolla gärna mina andra auktioner för jag kan samfrakta och spara dig en slant.

Objektnr 631782085

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 04:45

Arcade Stick Hori RAP1/3 - Mod platta

Pris

390 kr

ShmupG01

Kallinge, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

126 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?