Beskrivning

Ersättningsgummi x 1 till Nintendo NES Advantage kontroll enligt bilder. Produkten är nytillverkad av annat företag än Nintendo och av god kvalitet. Gör alltid rent med förslagsvis isopropylalkohol för bästa resultat. Titta gärna på någon Youtube video eller liknande om du känner dig osäker på hur bytet går till. Bild 3 ligger med för att visa vilken modell produkten passar till och medföljer inte. Kontrollen öppnas enklast med mindre kryss/stjärnmejsel.

Denna produkt kommer inte längre att köpas in av oss när lagret tar slut då den amerikanska leverantören höjt sina priser såpass samt förtullning med mera inte gör det värt att sälja den till ett vettigt pris. När lagret är slut återkommer inte produkten om inte ett bättre styckespris på den kommer vid inköp.

Vi lämnar 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen och vid retur ska varan återsändas i samma skick du mottog den. Du står för returkostnaden och vi återbetalar ditt köp exklusive fraktkostnad när vi mottagit din retur. Kontakta oss alltid innan retur sker så kan vi säkert lösa det på bästa möjliga sätt.

Alla bilder är egna och visar den verkliga produkten som du köper samt alla våra produkter skickas från Sverige. Mera information om oss finns under fliken "Säljarens butik på Tradera". Väl mött och tack för besöket.

Objektnr 521172691

Visningar 816

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Nintendo NES Advantage Kontroll Ersättnings Gummi x 1

Pris

29 kr

Mediapalatset

Hassela, Hälsingland, Sverige

5.0

Mediapalatset

Företag

Toppsäljare

5 893 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?