Beskrivning

  • Halkskyddande aeletiska strumpor ---- Gummikudden i botten kan öka friktionen mellan fot och strumpor; strumpor och skor eller mark; förstärka greppet och göra träningen säkrare. Det kan också eliminera smärta i foten och blåsor och göra strumpor mer hållbara.
  • Material ---- Antar 75% premiumkammad bomull + 15% nylon + 10% polyester, mjuk och svettbeständig; andningsbar rutnätdesign kan hålla sig torr, bekväm och hälsosam. Den har rätt elasticitet för att förhindra att den faller av och förskjuts.
  • Slitstarka strumpor ---- Öka tjockleken på häl- och tådelarna för att säkerställa strumpor och skor närmare, bära bekvämare och slitstarkare.
  • Lätt att tvätta ---- De är inte sammandragna, bleka när de tvättas i normalt 40-graders vatten. Du hittar strumpor rena och snabbtorkade.
  • Multifunktionell halkfri sportstrumpa för män och kvinnor ---- Storlek M: EU36-45 /UK4.5-9(längd22-27.5cm); Storlek L: EU40-55 /UK7.5-14.5(längd25-33cm). Du kan bära de här greppstrumporna för fotbollsfotboll basket baseball spring ridning vandring vandring. Dessutom är det ett användbart halkskydd för inomhusidrott och aktiviteter: som Yoga Fitness greppsockor; hem- eller sjukhusstövlar.

Objektnr 629107143

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 14:53

Helt ny Halkfri sportstrumpa för män Kvinnor grepp

Pris

129 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

4.9

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

200 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?