Beskrivning

Kortärmad svart/vit dri fit tröja/t-shirt från Nike i storlek jr S, 128-137 eller 8-10 år. Svart med vita revärer och cool logga framtill. Mesh-tyg i sidorna för bra ventilation. Fint begagnat skick, använt sparsamt av ett barn under en säsong. Icke namnad. Unisex, passar lika bra på pojkar och flickor.

Lika perfekt på fotbollsträningen som till skolan eller fritiden.

Det enda jag hittar att anmärka på är någon enstaka ”trådnoppa” i tyget, se exempelbilder. Utöver det är tyget fint och helt, intakt. Inget övrigt att anmärka på.

Har en likadan t-shirt ute i annan annons.

Nypris 329 kr

Kommer från ett djur- och rökfritt hem!

Har massor av Nike, Adidas, Hummel träningskläder mm i juniorstorlekar, XS (122-128), S (128-137), M (137-147) och L (147-158) upp till 170 cl ute nu! Sista bilder visar urval. Kika gärna in på mina andra annonser! Samfraktar gärna!

Köper ni mycket så går det alltid att ordna en stor kartong med Schenker.

.
.

Jag försöker beskriva det jag säljer så bra och utförligt jag kan så ni ska få en bra bild av varan. Titta även noga på bilderna för att avgöra skick och utseende och kom gärna med frågor ifall något är oklart. Skulle jag missat något så är ni självklart välkomna att höra av er så löser vi det tillsammans.

Betalning inom tre dagar från avslutad auktion. Jag skickar inom ett par dagar efter att betalningen kommit in på mitt konto ifall jag inte meddelar annat. Samfraktar självklart när det går, meddela mig i så fall. Önskar ni försäkrad frakt kan ni också meddela mig. Betalning inom tre dagar från sista auktionen.

Tveka inte höra av er vid frågor eller för fler bilder. Skulle mitt svar dröja så har livet kommit emellan, men jag försöker alltid återkomma så snart jag kan!

Lycka till!

Fa13

Objektnr 633623123

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 19:19

Nike svart/vit dri fit tröja/t-shirt i storlek jr S, 128-137 eller 8-10 år

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Slutar om

Emme-Gbg

Göteborg, Sverige

5.0

Emme-Gbg

Verifierad

Toppsäljare

210 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket