Beskrivning

Kabelstickad tröja från Polo Ralph Lauren
Detaljer: Flätmönster,m snygg "ruffle" detalj iform av volanger runt knapparna framtill (4 st knappar m text "RalphLauren").
Färg: Pink sky
Broderad logga på bröstet.
Storlek: står M (8/10), och jag skulle säga att den är perfekt till tonåring/ unga vuxna. Storlek uppskattar jag 146-150 utifrån alternativa storlekarna som finns på Tradera.
Utmärkt skick, nästintill NY-skick!
Använd vid fåtal tillfällen.

Toppen kvalite. Ett grymt BRA FYND!!

Säljer av saker då jag och barnen samlar ihop pengar till att kunna göra något utöver att överleva varje dag, då jag är ensamstående långtidssjukskriven m extremt få anhöriga, så har jag tyvärr inte bästa förutsättningarna till det dära lilla extra i livet... DIN HJÄLP är ovärderlig - genom att du hittar ett fynd - och vi får in de pengar som behövs för exempelvis att kunna ta bussen till stan, ja listan kan bli oändligt, Varje krona är ovärderlig för mig och barnen. Det kan t.o.m vara du som gör det möjligt för oss att kunna besöka liseberg.
Barnen och jag är otroligt tacksamma över alla som handlar av oss!!, så vi brukar skicka m något litet, för att visa vår tacksamhet.

Win Win för både er och oss -titta jättegärna på våra övriga annonser :D.

Läs gärna informationen nedan innan du budar ?

Objekten jag säljer är i ett bra skick, säljer endast hela och rena kläder/prylar. Obs jag säljer endast sådant jag själv skulle köpa. Betalnings uppgifter är via Tradera. Observera att jag vanligtvis inte skickar ut något separat vinnarmail. Endel av mina annonser bjuder jag dig på frakten, om inte - så vid flera vunna auktioner maila mig så ger jag dig den nya fraktkostnaden. Jag samfraktar gärna och packa smart för billigast möjliga fraktkostnad för dig. Jag utgår från dina uppgifter på Tradera, så viktigt att du kontrollerar att de stämmer. Mitt kontrollansvar för brev/paket upphör när jag lämnar in det MEN Jag skriver ALLTID avsändare så skulle de bli krångel vid postens hantering så kommer det med största sannolikhet tillbaka till mig och jag skickar isåfall de på nytt. Försöker oftast tänka på att filmar/fota när jag postar. Du kan alltid be om bild/film av mig. Jag bjuder/ står alltid för emballaget, så det är inget du behöver betala för.
När jag bjuder på frakt är det oftast vanligt brev med posten, alltså INTE spårbart. Du får givetvis skriva till mig om du har önskemål att ändra fraktsätt och du betalar själv den eventuella mer kostnaden.
Avhämtning hos mig går utmärkt. Jag kan även mötas upp här runt centrala halmstad.

Är du nöjd med affären får du gärna lämna ett positivt omdöme efter avslutad affär. Då ser jag också att du mottagit grejerna.

Titta gärna på mina övriga auktioner :)

Objektnr 633204739

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 18:14

Polo - Ralph Lauren - Kabelstickad Knitwear Sweater. NY-skick. FYND!

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Auktionen avslutades utan bud

bambiedvin

Halmstad , Sverige

5.0

bambiedvin

Verifierad

Toppsäljare

157 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket