Beskrivning

Då dessa bra vantar för vår & höst nu är urvuxna och felfria så säljer vi de vidare. Tvättade enl tvättråd utan sköljmedel. Någe missfärgning efter smutts finns se bilder. Men inget som påverkar funktionen. St 6 se tabell i bilder.

De vattenavvisande handskarna för barn är tillverkade i ett slitstarkt softshellmaterial som andas och har en vatten- och smutsavvisande yta. Mjukt foder i borstad, stickad polyester.

Barnen älskar Reimas softshellmaterial, eftersom det är så lätt, bekvämt och töjbart. De vattenavvisande softshellhandskarna för barn är tillverkade i ett slitstarkt material som andas och har en vatten- och smutsavvisande yta. Pekfingret och tummen kan används på pekskärmar, så barnen behöver inte ta av sig vantarna när de ringer hem på mobilen. Greppytan i handflatan ger de små ett fast grepp om allt de håller i. Handskarna, som är fodrade med mjukborstad polyester, kan användas med pekskärm och är ett utmärkt val. Märk att softshell materialet är vattentätt, men inte sömmarna.

bluesign®-godkänt material

Fluorkarbonfri

Håller dig torr hela dagen, även i mycket blöta förhållanden
Det vattentäta materialet är utmärkt i mycket blött väder, vid aktiv lek och friluftsliv i kraftigt regn och slask.
Vattenpelare > 10 000 mm

Vattentätt material utan insert, produkten är inte vattentät
Förstärkt handflata
Foder i stickad polyester
Passar till pekskärm
Reflextryck.

Efter vunnen aktion står all information i traderas automatiska vinnarmail. Betalning sker inom 4 dagar efter vunnen aktion. Kollar igenom allt noga men kan missa något. Lycka till! Buda endast om du tänker genomföra affären!

Objektnr 632562565

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 08:16

Reima softshellhandskar Tehden

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Slutar om

mattelund

Motala, Sverige

4.9

mattelund

Verifierad

Toppsäljare

840 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket