Beskrivning

Gamla retro minnen till laptop retro. Står LGS på chippen. Ok test maj 2023. Ej garanti på gamla minnen pga 25 år. Köpare kollar själv om det är rätt sorts minnen ni köper. Se alla bilder.

Ni ser mått på minnena och ni får själv räkna "antal kontakter PIN" som dessa minnena har. Så ni köper det ni själ önskar er. Köpare tar själv ansvar att köpa det som ni ska dessa minnena till.

Minnena igång se bild.

Ej garanti på 25 år gamla guld minnen.

Står GM71VS65163ALT6 på chippen. Vet ej hur många pin dessa minnena har.

Står på etikett:
MDM323E-46A
84M4801 kolla själv bild kunnig vet vad detta är.

Plockade ur dessa minnen precis från min gamla dator som felades HDD och andra viktiga delar. Se bild 4 från BIOS som jag tog foto på innan allt plockas ner.

OBS: GISSAR på att det är 2 st 32 MB minnen se bild 4 på BIOS om dessa minnen, kunnig kan se vad detta är för storlek på dessa minnen, jag vet ej tyvärr.

Yttermått se bilder.


Begagnat i bra skick tycker jag Säljs utan någon garanti på något på grund av sin ålder och gammal elektronik cirka 25 år, men fungera 100 % perfekt att använda enligt beskrivning i text och bilder ovan. Gick tyst och fint och är stabil. Orolig kommer och provar före köp.


Kom och hämta blir då 0 kr i frakt, så spara ni i frakten om ni kommer och hämtar grejorna hos mig, maila då så jag vet att jag är hemma och kan överlämna, maila då innan köp.

Se bild 5 jag har alla dessa sorters minnen att sälja, ligger här på Tradera just nu, kolla om ni behöver något av mina andra objekt jag har här på Tradera nu också.

Skickas snabbt och väl skyddat.

Frågor ställs före köp.

Objektnr 631697320

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 08:12

Minnen till laptop retro från 1990-talet.Ok test maj 2023. Minnena igång se bild

Pris

30 kr

kegosby

Osby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 538 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?